|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου βρε τακη με τα ωραια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, μια χαρά! Μια ερώτηση μιας και το έφερε η κουβέντα... Οι αλουμινογωνίες σκουριάζουν; Ή αλλιώς, πόσο αντέχουν μέχρι να σκουριάσουν; Μπορούμε να τις βάψουμε με κάτι και να είναι και ασφαλές σαν υλικό;
|
||||
|
||||
![]()
Η αλουμινογωνιές δεν σκουριάζουν,αυτό που μπορεί να πάθουν είναι "ψωρίαση".
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά αν είναι βαμμένες ή ανοδιωμένες δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα ![]() Και το αλουμίνιο βάφεται μόνο με ηλεκτροστατική βαφή, άρα αντέχει πολύ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
----------------------------------- Κάτι ακόμα, δεν θα μπουν όμως πότε μέσα στο νερό, εκτός αν περαστούν με εποξική ρητίνη
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εννοείται απ' έξω. Απλά εγώ δεν την είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα γιατί φοβόμουν μην σκουριάζει και πέφτουν διάφορα μέσα στο νερό. Οπότε και για καπάκι κτλ είναι εντάξει;
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι αν είναι βαμμένη ή ανοδιωμένη
Υπάρχουν και αλουμινένια καπάκια, όλο το καπάκι μόνο από αλουμίνιο
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ εύκολη κατασκευή και ότι πρέπει για μια άμεση και προσωρινή λύση για το κυρίως ενυδρείο, μέχρι να φτιάξουμε κάτι πιο προσεγμένο και πρακτικό αν μας εχει προλαβει το καλοκαίρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ, τι "στα γρηγορα"?
Ολοκληρη υπεραπαραγωγη εκανες παλι. Τρομαζεις τον κοσμο. ![]() Για τη φαση τη συγκεκριμενη, στηριζεις στη γωνια το ανεμιστηρι με ενα ξυλαρακι και τελος. Να μπαινοβγαινει τσακ μπαμ ολο το συστημα, όποτε στηνεται ξεστηνεται η καραντινα. Και τι τρελλο αρματωμα εκανες στο δοχειο ρε τρελλε? Το ιδιο δοχειο το εχω τιγκα νερο πανω απο ενα χρονο και δεν εχει παθει τιποτα. Εισαι καμμενος εντελως λεμε ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια | alex3000 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 28-04-15 18:52 |
Ανεμιστηράκια | Στέλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 28-04-15 14:32 |
Aνεμιστηράκια από pc | @@nikos@@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-05-11 08:36 |
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα σαλιγκάρια; | galant | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-10-04 15:13 |