|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από μένα φίλε μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τί γίνεται με αυτά τα ξύλινα βρε παιδιά, μέλι έχουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλε μου. Εποξικη ρητινη εχω διαβασει οτι η καλυτερη ειναι η west system αλλα που θα την βρεις?? Εγω χρησιμοποίησα την epoxy system του ανδρεου. Προς το παρον μια χαρα μου φαινεται, αλλα ο καιρος θα δειξει!!! Καλη επιτυχία με την κατασκευη σου!!
|
|
|||
|
|||
![]() Σε ευχαριστώ. ------------------------- Παράθεση:
Το ξύλο μην ξεχνάς ότι βγήκε από τον παράδεισο. χαχαχαχαχα. ------------------------- Ευχαριστώ είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 04-06-16 στις 17:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η sinmast ειναι εποξειδικη βαφη εχω δει αρθρο που φτιαχνουν ενυδρειο με αυτη τη βαφη!! Εγω εβαλα εποξικη ρητινη οχι βαφη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περίπου 100 lt καθαρά είναι νομίζω ότι θα με καλύψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράει η κατασκευή?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα ένα βήμα του έκανα μόνωση με πολυεστέρα πέρασα ένα χέρι έβαλα το ύφασμα και πέρασα άλλο ένα χέρι για να ποτίσει και να γίνει ένα σώμα. Τώρα θέλει καλό τρίψιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο θα σου κοστίσει η κατασκευή ; Χωρίς το κόντρα πλακέ που το είχες από ο, τι κατάλαβα. Το λέω γιατί το τζαμενιο θα σου πήγαινε κάνα 40ευρω περίπου και θα το κολλουσες σε λίγα λεπτά . Βέβαια αποκτάς και την εμπειρία για μελλοντικό μεγάλο ξύλινο ενυδρείο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου 118 λτρ. | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 53 | 04-06-15 16:41 |
Κατασκευή ενυδρείου | makris.a | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-07-12 21:12 |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Βάψιμο ξύλινου καπακιού. | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 02-01-11 18:19 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |