|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω υβρίδια (με Pseudotropheus estherae ?)
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανόν να έχεις δίκιο Κλεόβουλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι κοπαδάκι και θα συνεχιστεί ο υβριδισμός.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην τελευταία φωτογραφία αυτό που είναι στο πρώτο πλάνο έχει πολύ άσπρο χρώμα στο σώμα του αλλά και στα δύο βλέπω ψιλοκκόκινα ματιά...... ή έτσι μου φαίνεται; όπως τα βλέπω, δε μου φαίνονται κι εμένα για "καθαρά" caeruleus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα έχουν λίγο άσπρο στην κοιλιά τους, για τα μάτια δεν μπορώ να καταλάβω. Εννοείς να είναι έντονα κόκκινα?
|
|
|||
|
|||
![]()
και εμενα για υβριδια μου φαινονται, (και στο μεγεθος τους οπως ειπωθηκε θα επρεπε ηδη να εχουν μαυρισει τα φτερα τους).
Μηπως εχεις επιλογη να τα δωσεις πισω στο καταστημα και να παρεις κατι αλλο; |
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω μια προσπάθεια αλλά δεν το βλέπω να μου τα αλλάζει. Είναι λίγο supermarket το μαγαζί αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ο Safarpn μαλλον εννοει οτι στην κοντινη φωτο φαινονται κοκκινα τα ματια τους. Δεν θα επρεπε να ειναι καθολου κοκκινα. |
|
||||
|
||||
![]()
τι πραγμα ειναι αυτο ρε γαμωτο?εχουν γεμισει ολα τα μαγαζια υβριδια?
αυτα δεν εχουν καμια σχεση με τα καθαρα λαμπιντο.. |
|
||||
|
||||
![]()
έχει δίκιο ο Κλεόβουλος
Μαύρες γραμμές έχουν από την αρχή της γραμμής και μεταβάλονται ανάλογα και την ψυχολογία του ψαριού. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ντροπαλά λαμπίντο σε νέο ενυδρείο | nikmix | Malawi | 34 | 22-01-13 06:32 |