|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο φιλε μου, φοβερο!!Εγω θα ελεγα το πρωτο,να το αφησεις οπως ειναι κ να μην βαλεις erectus μπλεκονται πολλα φυτα
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σορυ γραφω απο κινητο,ηθελα να πω μπλεκεις πολλα φυτα μαζι κ δεν θα δειχνει τοσο ωραιο το προτιμω οπως αριστερα!! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 01-06-16 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα δεν ξερω για τα φυτα ρε φιλε , αλλα θελω τα γαριδονια σου!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω υπεροχο,στολιδι!!!δεν θα εβαζα το πογκοστεμον, δες καμια lobelia cardinalis να κανει αντιθεση το φυλλο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρεχει χωρις διοξειδιο?τι λιπασματα βαζεις!!!με εχεις καψει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως δεν εχω ουτε διοξειδιο ουτε λιπασματα αλλα σε καθε αλλαγη - το νερο της αλλαγης ειναι σκετη οσμωση - ριχνω mineral για τις γαριδες και για να ερθει το νερο στις σωστες παραμετρους για αυτες.
Αυτο περιεχει πολλα απο τα συστατικα που χρειαζονται και τα φυτα. Το τιμημα της μη χρησης διοξειδιου ειναι οτι τα περισσοτερα φυτα πανε πολυυυ αργα.
|
||||
|
||||
![]()
καποια απο τα φυτα που εχεις ειναι δυσκολα για αυτο μου κανει εντυπωση.πιστευα οτι δεν μπορεις να εχεις πολυ ωραιο γαριδαδικο με δυσκολα φυτα.το αργα δεν με ενοχλει,καλυτερα μη σου πω γιατι στο αλλο κλαδευω καθε εβδομαδα.ευχαριστω πολυ για τα τιπς!!!ποια μινεραλς βαζεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε ευχαριστω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |