|
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:1*0,30*0,40
Όγκος:120λτρ κ@θ@ρ@ Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:hydrophili@ eleoch@ris, hydrophili@ difformis , gk@zon eleoch@ris 1-2 grow Ψάρια / ¶λλα είδη:17 @πλ@ σ@λιγκ@ρι@ ,5 σ@λιγκ@ρι@ χελεν@ ,5 γ@ριδεσ red cherry ,1 γλυφτη, κ 1 @lge@ e@ter. Διακοσμητικά υλικά:πετρεσ κ υποστρωμ@ potting soil κ χ@λικι κοκκομετρι@σ 1-2 χιλ Φόντο:τιποτα Φωτισμός:19 w@tt 60cm Διάρκει αφωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:400λτρ/hour Θερμοστάτης:δεν υπ@ρχει Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7.2 μεσω ορο Γενική σκληρότητα (GH):7 εωσ 14 m@x Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3-6 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0-1mg/ltr Νιτρικά (ΝΟ3):10mg/ltr Αλλαγές νερού:1 τη βδομ@δ@ 25 τισ εκ@το Θερμοκρασία:25-27 β@θμοι κελσιου ¶λλες πληροφορίες:μετρησεισ με β@ση τ@ πολυτεστ @qu@ quick test stripes Φωτογραφία: __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
δεν αναφερεις τι φιλτρο εχεις και με τι υλικα μεσα!καλο ειναι να χρησιμοποιησεις υγρα τεστ γιατι τα χαρτακια δεν ειναι λιγες οι φορες που δειχνουν αλλα για αλλα!το ενυδρειο ποσο καιρο τρεχει;αν μπορεις και φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
filtro e heim με υλικ@:
σ@κουλ@κι @νθρ@κ@ σφουγγ@ρι λευκο πρ@σινο σφουγγ@ρι @πο π@νω κ στο κ@τω μεροσ τ@@σπρ@ που μοι@ζουν σ@ν μ@κ@ρονι κοφτο.σορρυ δεν ξερω πωσ τ@ λενε. φωτο το βρ@δυ πιστευω θ@ μπορεσω. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο;;
|
|
|||
|
|||
![]()
εν@ μην@ τρεχει. σσορυ γι@ το @ @λλ@ δεν εχω @λφ@ στο λ@π τοπ προσωριν@
------------------------- oxi κ@θολου ------------------------- οχι κ@θολου δεν εχω θεμ@ μεχρι στιγμησ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evi : 03-06-16 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ διόρθωσε το κείμενο σου , μη βάζεις παπάκι @ αντί για α, μας έχουν βγει τα μάτια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |