|
|
||||
|
||||
![]()
Υπολόγισε ότι κάθε 10 μέτρα διαφοράς ύψους είναι περίπου 1 bar πίεση. ¶ρα στα δύο μέτρα είναι περίπου 0,2 bar!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν έχω διαρροές στα 2 μέτρα, θεωρώ πως στους 60-70 πόντους που θα είναι από το ενυδρείο είναι μια χαρά, άσχετα που τώρα όπως το έκανα, πρέπει να αντέχει και τη πίεση δικτύου που είναι γύρω στα 3-4 bar
|
||||
|
||||
![]()
Αναφερόμουν στην πίεση εισαγωγής περισσότερο. Επίσης θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συμπεριφορά του θερμοστάτη και του STC!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το που μπει το νερό στο κουτί με ανοικτό τη σωλήνα εξαγωγής δεν έχει πίεση, εκτονώνεται αμέσως, σε αυτό το θέμα μια χαρά δουλεύει.
Με STC δουλεύω τον βραστήρα χειρός, μια χαρά δουλεύει. Εχω σκεφτεί και κάτι άλλο αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα. Να βάλω ρελέ που να ανοιγοκλείνει και τη ηλεκτρομαγνητική, τότε θα μπορώ να έχω ακριβώς την θερμοκρασία που θέλω αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσουν γρήγορα οι ρελέδες με τα όπλισε/αφόπλισε
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις πολυ φαντασια βρε Τακη τι να πω χιλια μπραβο απο μενα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη σε 2-3 χρόνια περίπου θα έχεις καταφέρει να φτιάξεις και το σούπερ ενυδρειακό γκάτζετ (με πλέξι φυσικά)...
![]() "Συσκευή πλύσης εγκεφάλου για γυναίκες ενυδρειόφιλων" με τεχνολογία led plexy stc 2050 με έξτρα βαλβίδα αποσυμπίεσης νεύρων ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα θεικο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
![]()
Απόψε έκανα δοκιμή χειροκίνητα, απλά μέτραγα θερμοκρασίες, λειτουργεί φοβερά χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνει ο ρελέ πολλές φορές το λεπτό, 2-3 φορές το λεπτό,
έβαλα σαν όριο βέβαια τους 20 βαθμούς και το νερό του δικτύου έχει 18,5, ανέβαζε όμως 24-25 βαθμούς για πλάκα, παραπάνω δεν το άφησα
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποσα λιτρα εκανες τη δοκιμη και ποσα watt o ταχυθερμαντηρας;
|
|