|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να γεμισει!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Στέφανε.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Αλεξη! Αντε να δουμε καμια γεννα γιατι ψηνομαι για καμια μονομαχιερα ξανα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή έχω έναν αρσενικό που μου περισσεύει.
ετοίμασε τον χώρο και στο επόμενο καφεδάκι σφύρα να στον πακεταρω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μωρε ψηνομαι, αλλα αν ειναι να αποφασισω να κανω αλλαγη σε ενυδρειο πρεπει να το φιλοσοφησω κανα 6μηνο μεχρι να γινει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος. Καλοριζικο.
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό Αλέξη,
καλογέμιστο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι κακό - Κι εμείς τα έχουμε περάσει!! ![]() @Αλέξη, με το καλό να το γεμίσεις!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 200αρι εχω αδειο στην κουζινα εδω και 1.5 χρονο ρε, τι αδεια? Αποθηκη το εχω κανει το σπιτι και δεν ειναι μεγαλο. Αυτα αλλου!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ότι πρέπει για μονομαχιέρα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχιερα. Παρορμητικα. | Michali[s] | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 06-02-16 00:34 |
Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΡΑ ΜΟΥ | douran_p | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 15 | 30-05-11 02:58 |
Αρχαρια---Βοηθεια με μονομαχιερα | vasogr | Bettas | 25 | 15-02-08 18:59 |