|
|
||||
|
||||
![]()
Το σκιμμερ γιατί ει ναι τόσο καθαρό ?
![]() στο πλυντήριο πιάτων το έβαλες? |
|
|||
|
|||
![]()
στο πλυντήριο πιάτων το έβαλες?[/QUOTE]
αχαχαχαχαχαχχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ξεκινισει σκορδοζουμο. τωρα για κατεψηγμενες.... θα δουμε!!!
το σκιμμερ το καθαρισα για να φαινετε η σταθμη! απο κει και κατω... το χαος!!! οσα βλεπει η πεθερα!!! χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
η νεα γενια απο σαλιγκαρια μεγαλωνει στο σαμπ!!!!
![]() ![]() ![]() παχος γυαλιου 5mm ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίοςςςςς
Με το καλό έχει αρκετά ; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι Σακη απο αυτα δεν εχω δει πολλα, τωρα βεβεα μπορει να ειναι μικρα ακιμα και να μην τα εχω παρει χαμπαρι! αλλα εχω πολυ πεταλιδα και αλλο σαλιγκαροειδες που το ειχε ο Γιαννης και σε μενα βρεικε προσφορο εδαφος!!! δεν θυμαμε το ονομα του αλλα οι πλυροφωριες λενε οτι κανει δουλεια!!!
------------------------- παιδια την εκανα! ερηξα μαγνισιο και αντι για 300ml ερηξα 800ml (ξεχασα το σωληνακι ανοιχτο και αδιασε το μποκαλι) δηλ. καμια 150gr. αν και το τεστ λεει οτι ειμαι οκ 1500 τα κοραλια εχουν αντιθετη αποψη!! η σιμιλαρια ειναι κλιστη το ιδιο και το σαρκοφυτο και οι καλοαστρεες διχνουν μια ενοχλιση. αλλαγη εκανα την Κυριακη. τιιιιιιι κανουμε?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 01-06-16 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα ,1500 ειναι μέσα στο όριο , απλα η αποτομη ανοδος είναι που τα στρεσσαρε.
Κανε μια αλλαγή νερού και ια ερθει στα ισια του.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |