|
|
||||
|
||||
![]()
Kανε και μια περιγραφη για τα "ζωντανα" που εχεις μεσα και πες μας και το κοστος !
|
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που εχω να πω/να κανω μια καταγκελια γιατι το εχω δει και απο κοντα ειναι οτι εχει επεξεργαστει πολυ την φωτογραφια για να βγει αυτο το αποτελεσμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γιατι στην πραγματικοτητα ειναι χαλια - μαυρα ....... αυτα σωτηρη - μπραβο πολυ καλη δουλεια αν και αρχαριος στο θαλλασινο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα "ζωντανα" αν και ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου
![]() Οσο για το κοστος , πονεμενη ιστορια , και ματωμα αρκετο , τοσο που σταματησα το μετρημα μπας και με πονά λιγοτερο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενδεικτικα καλο θα ηταν να ξεραμε το κοστος !
Ετσι για να ξερουμε ποσα να βαλουμε στην ακρη. Γιατι αργα ή γρηγορα...ολοι μας εκει θα καταληξουμε ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=accnt]Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που έχουν τα ίδια προβλήματα με μένα……
![]() Εγώ πάλι δεν χαίρομαι που έχω τα ίδια προβλήματα με σένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτηρη το ενυδρειο σου εχει ενα σημαντικο προβλημα εχει πολλα κοραλια..
Υπαρχει μια λυση σε αυτο το προβλημα σου πολυ απλη... να μου τα φερεις εμενά!!! ![]() Ειδικα αυτο το ασπρο ειναι πολυ χαλια... Παντως αν εξαιρεσουμε το πιο πανω σημαντικο προβλημα το ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο ... η φωτογραφια ΟΧΙ ..Αντε και εχεις και καλη ψηφιακη... Βαλε καμια αλλη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως σχετικά με το κόστος, θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι ΠΑΡΕΧΩ ΔΑΝΕΙΑ σε τιμές γνωριμίας... (...άντε! να βγάλουμε και κανένα φράγκο μέρες που είναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωτήρη μου, πολύ ευχάριστη έκπληξη το ενυδρείο σου!
¶ντε, και μέχρι να στηθεί το δικό μου, θα σου'ρθω με σφυράκι αν χείρας, οπότε, φρόντισε!!!... Συγχαρητήρια και πάλι, και χρόνια πολλά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|