|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη την εχω στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου-ειναι δεντρο μεγαλο,φοβαμαι τα φυλλα που πεφτουν μην εχουν παει σκυλια,γατια
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σκυλια και τα γατια δεν κανουν τιποτα κακο. οργανικες ουσιες αφηνουν. τα φυτοφαρμακα και τα εντομοκτονα να φοβασαι. αν δεν εχεις τετοια δεν εχεις θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Πανο! Απο φαρμακα τιποτα.Δικια μου ειναι η μανολια.Εγω την προσεχω.Σκετο νερακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεπλυμα καλο να φυγουν τυχων κουτσουλιες κλπ και ειναι ΟΚ
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σπυρο! Κατι τελευταιο.Το αφηνω μεσα οσες μερες μεχρι να φαγωθει ή το βγαζω
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βαζεις και το ξεχνας
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα σας! Απο χτες εχω βαλει ενα φυλλο μανολιας αλλα δεν το εχουν ακουμπησει ακομα ουτε γαριδες ουτε σαλιγγαρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα καταπα | nikos93 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-06-13 15:42 |
χωμα στα φυλλα | akis&nikol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-05-11 11:00 |
φυλλα catappa? | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 11-08-10 11:40 |
Φυκια??? | Nikos! | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 25-12-08 22:19 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |