|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον εκανες revolut , γιατι ταλαιπωρησε;
![]() Pink mule ,αψογες βασεις! Εγω κανω πιο πολυ σκετη , αυτην τη στιγμη κανω την γκρι (80vg /20pg) Η gearbest απ οσο εχω διαβασει στελνει μπαταριες .. |
|
||||
|
||||
![]()
Είπα Γιάννη μπας και ... για να μη περιμένω τις 2-3 ημέρες που θέλω revolut, αλλά δεν ...
Για βάσεις άρχισα να φορτώνω γιατί έτσι όπως τα κάνουν θα καταντήσει σαν το κανονικό τσιγάρο το κόστος του Η/Τ
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ,κι εγω θα φορτωσω τωρα..
Ειδες ποσο ειναι τα μεταφορικα απο pink-mule.com; |
|
||||
|
||||
![]()
Blue Label VG (Vegetable Glycerine) Base 250ml 100mg : 29.18 ¤
Post- without external batteries.: 9.35 ¤ VAT: 6.13 ¤ Total: 44.66
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μου έρχεται να πάω στο μαγαζί και να του πετάξω το Istick στο κεφάλι.
Μία δουλεύει και μία δεν δουλεύει. Και πριν από λιγο το έλυσα (όχι που θα το άφηνα έτσι) , το έδεσα και δουλεύει μια χαρά, και μέσα είναι πεντακάθαρο, ουτε υγρά ουτε τίποτα, και έτσι όπως είναι , αν πέσουν υγρα δεν πέφτουν στη πλακέτα αλλά στη μπαταρία, και η μπαταρία ήταν ολόστεγνη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το πιάνει, με βλέπω να κυκλοφορώ με κατσαβιδακια μαργαρίτες για να μπορώ να ατμίσω ![]() Αντε να έρθει το καινούριο γιατί έχουν γίνει τα νευρά μου λάστιχο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη Τακη, θα ερθει..και μετα πεταξε του το στο κεφαλι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |