|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω... τέτοιο φίλτρο που ετοιμάζεις και δεν θα δουλέψει σωστά?
Είναι αυτό που λένε "όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει" !!! Στεναχωρήθηκα. Ελπίζω να την βρεις την άκρη. Πάντως μια φωτογραφία θα βοηθήσει. Επειδή δεν κατάλαβα πως δημιουργείται το πρόβλημα.... Τα υλικά φίλτρου βρίσκονται κάτω από τον σωλήνα εξόδου? Αν ναι, πως υπερχειλίζει? Σου μπλοκάρουν την έξοδο? Αν ναι τότε μπορείς να κάνεις κάτι σαν αυτό που έχω κάνει με το Κ1 αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. π.χ. μπορείς να βάλεις μια τεράστια γλάστρα (με μπόλικες τρύπες) μπροστά από την έξοδο οπότε να έχει και βάθος για να κάνει και την δίνη ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα την βρώ την άκρη Παναγιώτη
![]() ![]() ![]() όχι Παναγιώτη μου τα υλικά αν και πολλά (300 λίτρα ελαφρόπετρα , 150 λίτρα λάβα , φύλλα Ιαπωνικής ψάθας , 40 Κιλά Κοράλλια σπασμένα όλα σε τσουβάλια που έφτιαξα μόνη ) , είναι κάτω απο την σωλήνα εξόδου απλά δεν προλαβαίνει το νερό . Παίζει και αυτό με την διάταξη των υλικών που λέει ο Τάκης αλλά θα βάλω την μικρότερη αντλία να δουλέψει, και άντε γειά ![]() ![]() ![]() Αυτή η αντλία δουλευει μόνο με το φίλτρο της (μηχανικό) τίποτα άλλο δεν την σηκώνει .
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς Aliens, για αυτό ειπα της Αρτεμησίας να βγάλει φωτογραφίες. Δεν είναι δυνατό χωρίς υλικά να μη ξεχειλιζει και με υλικά να ξεχειλίζει, φοβάμαι μήπως τα υλικά κλείνουν τη τρύπα, επομένως με κάποια σήτα θα το λύσει το πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη μου όλα υλικά είναι κάτω απο την σωλήνα εξόδου του νερού , όλα ακόμα και οι Ιαπωνικές ψάθες .
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε να βαλεις λιγο λιγοτερα υλικα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα όταν σχολάσω , δευτερη δοκιμή και βλέπω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή φίλτρου 150 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 28-11-17 11:18 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | st@vros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 89 | 17-10-14 12:29 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | nOeL24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 17-09-10 18:36 |
Κατασκευή νέου περίπου 50L | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-03-06 07:26 |