|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αγορασα χθες μερικες πετρες λαβας!! απο το πετ σοπ και μου εκανε εντυπωση που ειναι καταλληλες ,απο οτι μου ειπαν, για ενυδρεια!! ΓΕΓΟΝΟΣ??? ΚΑΝΟΥΝ?? ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ.και τα κριμπενσις μου πολυ χαρουμενα,, αλλα ενα ηφαιστειακο πετρωμα εντος του νερου??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος μου έχουν πει οτι κάνουν και για υλικό ενυδρείου!? (Σπασμένες ε)
|
||||
|
||||
![]()
Η λαβα εκτος απο ουδετερη μπορει να βοηθησει και στο βιολογικο φιλτραρισμα του νερου. Η επιφανεια της ειναι ιδανικη για την αναπτυξη αποικιων βακτηριδιων....
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο κακο με το χαλικι λαβας ή τις πετρες λαβας ειναι οτι ειναι αιχμηρα και μπορει καποια ψαρια να τραυματιστουν πανω τους.
Συμβαινει κατα κορον με τα corydoras που χανουν τα μουστακια τους σε τετοιο χαλικι. Επισης αναφερεται οτι η χρησιμοποιηση της σε φιλτρο μακροχρονια αφηνει ελευθερα πολυ λεπτα τριμματα στο νερο που ενδεχεται να πειραξουν τα βραγχια των ψαριων. Κατα τα αλλα, ναι ειναι ουδετερη, καλο υλικο για αποικισμο βακτηριδιων, και ελαφρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |