|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα την καθαρίσουν με αυτή την έννοια, αλλά επειδή ανακινούν τον βυθό δεν θα προλαβαίνει να πιάνει , τα ramshorn θα την τσακίσουν όμως από τζάμια και φυτά.
Αυτά τα 2 είδη σαλιγκαριών θεωρώ πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκαρια δραστηριοποιουνται στον βυθο , μπαινο βγαινουν καθημερινα , επομενως θα ανακατευουν τον βυθο και δεν θα προλαβαινει να κρυσταλωσει..
Οπως σου ειπε και ο Τακης |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι ανακατεύουν το βυθό με προβληματίζει λιγάκι...
Μήπως ξηλώσουν τη Rotala rotundifolia και τη Ηygrophila angustifolia? |
|
||||
|
||||
![]()
αν πιασουν καλα οι ριζες των φυτων , δεν εχουν απολυτως κανενα προβλημα..
αν ειναι φρεσκοφυτεμενα ισως να σηκωθουν , αν και δεν εχω παρατηρησει κατι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στις αρχές μπορεί να σηκωθεί κανα φυτό.
Τα φυτά όμως δεν χώνεις μόνο σε 1,5 εκατοστό βάθος, τα βάζεις πιο βαθειά, τα MTS δεν σκάβουν πιο βαθειά από 1,5 εκατοστό
|
||||
|
||||
![]()
Προβληματίζομαι λίγο γιατι ο βυθός μου δεν είναι πάνω απο 3-4 εκ. βάθος...
Επίσης έχω ένα φόβο μη μου ανακατέψουν το χαλίκι με την άμμο και γίνει αχταρμάς... Αλλά αφου λέτε ότι είναι τόσο χρήσιμα, θα περιμένω να πιάσουν τα φυτά καλύτερα και θα το πάρω το ρίσκο! Θα βάλω κάποια στιγμή αγγελία εδώ στο forum για να βρώ. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες αρχάριου | dragonace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-09-16 13:53 |
Αρχάριος πρώτο ενυδρείο 60 λίτρα-παρουσίαση –απορίες! | Themis_aqua | Αρχάριοι γλυκού νερού | 79 | 21-05-16 10:42 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |