|
|
|||
|
|||
![]()
πήρα ψαράκι και ήρθε ψόφιο.....Μετά από αυτό δεν βρήκα αλλά βαρέθηκα και την διαδικασία βάλε λεφτά και περίμενε στο κτελ !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως εισαι?καιρο έχουμε να τα πούμε! ολα καλα εύχομαι να σου πηγαινουν!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Νικο!
Ολα καλα πανε φιλαρακι εκτος απο το ενυδρειο που το χαλασα λογο περιορισμενου χρονου.Εγινα μπαμπας εδω και ενα μηνα και καταλαβαινεις πως ειναι! ![]() Τωρα εχω ενα nano reef 42 λιτρα ![]() το μεγαλο το εκανα γλυκου νερου. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα δύσκολα καλύπτονται από τα ευχάριστα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για ξεκίνα μια παρουσίαση φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Γαβριλος;951095]Καλησπερα Νικο!
Ολα καλα πανε φιλαρακι εκτος απο το ενυδρειο που το χαλασα λογο περιορισμενου χρονου.Εγινα μπαμπας εδω και ενα μηνα και καταλαβαινεις πως ειναι! ![]() μπραβο μπραβο αυτά περίμενα να ακούσω τα χαρμόσυνα! ![]() συγχαρητήρια γαβριλο εύχομαι να είναι παντα υγειές δυνατο και τυχερο το νέο μελος της οικογένειας σου!!! ![]() εάν αναλογιστής ότι εγώ όταν παντρεύτηκα και ήρθε άμεσα και το πρωτο παιδάκι μου έκοψα το σπορ για 3 χρονια τότε εσυ που κρατάς ένα φυτεμένο και ένα νάνο σε βλέπω σε κανενα χρονο με καμία full high tech reefαρα 800λιτρων και πανω ![]() αααααααααααααααααααααα όπως είπε και ο σακης εννοείτε παρουσίαση νανο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγχαριτιρια Γαβριλο να σου ζησει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα! ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας!
Νικο μακαρι να ειναι καλα τα οικονομικα μας και ενα μεγαλο θαλασσινο ειναι μεσα στο προγραμμα για τα επομενα χρονια! Οταν βρω χρονο θα κανω και μια παρουσιαση το μικρουλι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ούτως η αλλιώς στο diy είσαι master όποτε δεν θα δυσκολευτείς στην επανεκκίνηση! καλη συνεχεια φιλε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lumens / liter | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-11 23:41 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
watt/liter | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 30-11-07 00:27 |