|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα κατάλαβες λάθος κάτι, η αναλογία είναι αντίστροφη, η αναλογία είναι 80 βρύση και 20 όσμωση. Για παράδειγμα την αλλαγή στο μεγάλο κάνω το εξής, βάζω σε κουβά 8 λίτρα νερό μιας κι ο κουβάς έχει διαβάθμιση και μετά με κανάτα 2 λίτρα νερό όσμωσης. Οσο για το βαρέλι ναι δε χωράει άλλο, έχω ήδη το 30λιτρο μέσα με το νερό της όσμωσης απ το οποίο όπως είπα κάνω τις αλλαγές αλλά και τη συμπλήρωση λόγω εξάτμισης.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ,λαθος μου..μικρο το κακο
![]() Οτι ειπα ,αναποδα. Εφοσον δεν υπαρχει αλλο βαρελι ,prime (ελαχιστο για την αναλογια του νερου της βρυσης) και συμπληρωση με α/ο. Σκεψου οτι θελεις αλλαγη 2 λιτρα περιπου καθε μερα , με 1,5 λιτρο περιπου νερο βρυσης. Αν εχεις κανενα 10λιτρο κουβα ,βαλε εκει νερο βρυσης με μια αεραντλια για να εχεις νερο για μια εβδομαδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σε υπερευχαριστώ για τη βοήθεια και συγγνώμη αν σε κούρασα, σε ζάλισα το ξέρω αλλά ήθελα αναλυτική περιγραφή να τα έχω σαν οδηγό.
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα!
Δεν με ζαλισες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για την αναπαραγωγή, θα υπάρξουν κιάλλες και θα μεγαλώσεις τα μωρά μια χαρά, μη σε νοιάζει. Πάνω απόλα οι γονείς μετράνε, τα υπόλοιπα τα φέρνουν αυτοί στον κόσμο.
Τα Corydoras είναι εύκολα. Καλή κυκλοφορία νερού θέλουν, αερισμό και πάρα πολύ καθαρό νερό που να μην είναι πολύ ζεστό. Τα μωρά προτιμούν infusoria για αρχή, και γιαυτό είναι πλεονέκτημα το να τα μεγαλώσεις στο κύριο ενυδρείο αν δεν τα τρώει κάτι, ή το να τα βάλεις σε ενυδρείο στρωμμένο και στημένο πολύ καιρό, κατα προτίμηση με φυτά και κάποια οργανική ύλη στον πυθμένα. Και τακτικές αλλαγές νερού. Τότε η επιβίωση και ανάπτυξη δεν συγκρίνονται, και δεν απαιτούν και τόσο συχνά ταίσματα ούτε βρωμίζει το νερό τόσο γρήγορα σε ένα τέτοιο setup. Ενυδρεία 20-40λ με φυτά είναι πολύ καλά για μεγάλωμα μωρών Corydoras.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή Corydoras aeneus; | Candy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 25 | 15-10-07 20:14 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |