|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε είμαι καλός και στο σχέδιο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε είμαι καλός και στο σχέδιο
![]() χαχαχαχαχα!..............όχι απλα καλος τελειος! εχω ένα θεμα σε αυτό :η διάμετρος του ανεμιστήρα είναι 40cm και το βαθος του ντουλαπιου είναι 50cm.εαν κανω τρυπα θα είναι σαν κανω ένα κυκλο μεσα σε παραλληλογραμμο,τεχνικα γίνεται(με σεγα μονωντας το Εσωτερικά με σακούλα για να μην πέσουν πριονίδια),το υψος του ανεμιστήρα είναι οκ, αυτήν την τρυπα όμως εάν την εχω ελεύθερη μεχρι και βροχη εάν φυσάει μπορεί να περνει!μηπως εάν εκανα περιμετρικά του ανεμιστήρα 8cm τρύπες δλδ σαν να κανεις 4 κύκλους των 8cm μέσα σε ένα κύκλο 40cm και να βαλω ανεμιστηρακια που να βαράνε τον ανεμιστήρα και από εκει και περα να εκανα 4ης 8αρες τρύπες εξαερισμού? πως το βλέπεις τακη αυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο το ανεμιστηράκι είναι 12 εκατοστά, άρα σε χωράει άνετα.
Αν από πάνω δεν μπορείς να κάνεις τρύπα , ΄κανε από το πλάι και βάλε γωνιά από μέσα αλλά και από έξω να κοιτάει προς τα κάτω για να μη μπαίνουν νερά από βροχή. και βάζεις το ανεμιστηράκι μέσα , θέλει λιγη δουλίτσα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Νικο πολυ ομορφη δουλεια και ο εξοπλισμος σου σουπερ.
![]() τι διαστασεις ειναι το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Τάκης;944409]Νικο το ανεμιστηράκι είναι 12 εκατοστά, άρα σε χωράει άνετα.
Αν από πάνω δεν μπορείς να κάνεις τρύπα , ΄κανε από το πλάι και βάλε γωνιά από μέσα αλλά και από έξω να κοιτάει προς τα κάτω για να μη μπαίνουν νερά από βροχή. και βάζεις το ανεμιστηράκι μέσα , θέλει λιγη δουλίτσα ![]() ok εβαλα ένα πλανο! ![]() ![]() ------------------------- 80χ35χ50 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-05-16 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
λογω δουλειάς δεν εχω προλάβει να ξεκινήσω το ανοιγμα των τρυπών στο ντουλάπι του σαμπ!ευελπιστω μεσα στο σ/κ κατι να κανω! είναι και ο λογος που ακόμα δεν εχω βαλω κανενα ψαράκι να κολυμπάει ενώ βαση τιμων είμαι έτοιμος καμία 15μερες πριν! τωρα το ενυδρείο τρεχει κανονικα σε φουλ ρυθμους,τερμα το σκιμμερ και οι αλγες να κάνουν πάρτι! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε ντε , αντί για προβατακια θα μετρας κλοουνακια χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |