|
|
||||
|
||||
![]()
στα πυροσβεστικα θα βρεις σε καλυτερη τιμη αυτο που ψαχνεις,και σε μεγαλυτερη ποικιλια σε μποτιλιες,αλλα θα τονισεις οτι την θελεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ,γιατι μπορει να σου δωσουν κατι παρεμφερες......αντε και καλη συνεχεια,και κριμα που δεν εισαι θεσ/νικη,γιατι θα σε εστελνα συστημενο σε μαγαζι με πυροσβεστικα,για να γινει η δουλεια σου σωστα και φτηνα.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω και παλι. Μια τελευταια ερωτηση αν δεν σε πριζω. Ειμαι σχετικα νεος στα ενυδρεια. εχω 230 λιτρα με πολυ ξυλο,φυτα και δισκους. το ph=8.3 kh=4 gh=5. αξιζει να παρω συστημα διαχυσης co2 ή θα αρχισουν να τα τιναζουν τα ψαρια ??? Τελευταια φορα που πηρα ph stabilizer σε ταμπλετες εχασα δυο δισκους
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη,κιολας...αλλα μου φαινεται οτι τρελλαθηκες και εβαλες δισκους σε τετοιο ph.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..Με τετοιες μετρησεις KH και GH το μονο που του λειπει ειναι το διοξειδιο για να ριξει το PH (σταδιακα).
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω παροχη co2 μεσω μπουκαλας της tetra (με την πρασινη φιαλη ) αλλα δεν επαρκει πιστευω. με το μηχανημα διαχυσης διοξειδιου ρυθμιζεις εσυ το ποσο θα ριχνει ? επειδη εχω 15-20 φυτα μεσα στο ενυδρειο, το διοξειδιο θα πρεπει να διαχεεται μονο κατα την διαρκεια του φωτισμου ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν σε κατατοπίσουν οι ειδικοί, θα πρέπει μάλλον να μεταφερθεί το θέμα αλλού...
Θ. |
|
|||
|
|||
![]()
θα συμφονησω με τον Theokyr αλλα αν μπορουμε ιδανικες συνθηκες σταθερα τοτε ειναι το καλυτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα παρω σημερα το μηχανημα αυτοματης διαχυσης αλλα φοβαμαι μην μου το ριξει αποτομα και χασω και αλλους δισκους |
|
||||
|
||||
![]()
ενα-ενα.οντως το τετρα δεν κανει δουλεια στα λιτρα σου.....επειτα,οχι δεν μπορεις να ρυθμισεις την παροχη απο συστημα διαχυσης...αυτο γινεται με ph-controller,το οποιο προυποθετει βεβαια πληρες συστημα διοξειδιου,μανομετρα κλπ.....και κατι αλλο...το kh 4..???πως και το εχεις τοσο χαμηλο..????η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το εχεις κοντα στο 5...για να αποφυγεις καποιο ph -crash,γιατι λογικα με 4 το ph σου ειναι ασταθεστατο.....και σταματα να ριχνεις ολες αυτες τις χημειες,για να το ριξεις...η το αντιθετο.....σιυ μιλαω απο προσωπικη πειρα(λιγη με δισκους),αλλα επειδη ποναει οταν κανω μια χαζομαρα με τοσο ωραια και πανακριβα ψαρια...αρχιζω να ειμαι καλυτερα διαβασμενος και μαθαινω απο τα λαθη μου....μην βιαζεσαι λοιπον.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω σταματησει να ριχνω χημικα στο ενυδρειο. το ανωτατο που μου εχει ανεβει το κΗ ειναι νομιζω 6 στην αρχη του ενυδρειου.η τυρφη χρειαζεται στο φιλτρο η να την βγαλω ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Να πω μία άλλη άποψη: πιο σημαντικό είναι να σταθερές οι συνθήκες του νερού παρά να είναι αυτές που "πρέπει" σύμφωνα με το δωδεκάλογο του δίσκου. Θ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Theokyr : 27-12-05 στις 14:56 |
|
||||
|
||||
![]()
ναι.....δεν βλεπεις το μυαλο μου..???????αρχισει να μικραινει επικινδυνα.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το γνωριζω οτι ειναι πολυ απιτητικο το ειδος αυτο αλλα μου αρεσουν αυτα τα ψαρια. προσπαθησα να ριξω το ph me ph minus αλλα δεν επεφτε με τιποτα. καποια στιγμη το εριξα με ταμπλετες απο το 8,2 στο 7,8 και εχασα δυο δισκους.και την επομενη ημερα ξανανεβηκε.τι αλλο να κανω ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|