|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως σας βρήκα!
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τεστ έχω Αμμωνίας Api, No2 Salifert, No3 Aquili, Ph Sera. Για σκληρότητες μάλλον Api θα πάρω. Η άλγη είναι καφέ και πάνω στις πέτρες δε με ενοχλέι, αλλά στην άμμο φαίνεται πολύ άσχημα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ με την άλγη είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση. Μέχρι να βρω σαν αρχάριος την κατάλληλη ισορροπία στο φυτεμένο πρέπει να απέκτησα πραγματικά ότι είδος άλγης υπήρχε... Σταμάτησα σε κάποια φάση να την πολεμάω και όταν έβαλα co2 απλά η νίκη ήρθε μόνη της. Όχι ότι δεν έχω τώρα αλλά είναι σε πολύ ελεγχόμενη φάση και δεν φαίνεται άσχημα.
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να φουντώσουν όμορφα!
Αν δω οτι δεν φεύγει, σκέφτομαι να την αφαιρέσω και να βάλω μαύρο χαλίκι όπως στο πίσω μέρος του ενυδρείου, αλλά η αλήθεια είναι οτι με βαριά καρδιά θα το κάνω γιατί μ'αρέσει με την άμμο μπροστά... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ώπα! Τόσο απλό;
![]() ![]() ![]() Θα την καθαρίσουν λες αν βάλω; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα την καθαρίσουν με αυτή την έννοια, αλλά επειδή ανακινούν τον βυθό δεν θα προλαβαίνει να πιάνει , τα ramshorn θα την τσακίσουν όμως από τζάμια και φυτά.
Αυτά τα 2 είδη σαλιγκαριών θεωρώ πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκαρια δραστηριοποιουνται στον βυθο , μπαινο βγαινουν καθημερινα , επομενως θα ανακατευουν τον βυθο και δεν θα προλαβαινει να κρυσταλωσει..
Οπως σου ειπε και ο Τακης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες αρχάριου | dragonace | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-09-16 13:53 |
Αρχάριος πρώτο ενυδρείο 60 λίτρα-παρουσίαση –απορίες! | Themis_aqua | Αρχάριοι γλυκού νερού | 79 | 21-05-16 10:42 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |