|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς τα εκεί προσανατολίζομαι και εγώ απλά επειδη η επιδιόρθωση θα γίνει από βδομάδα,λόγω δουλειών, αγχώθηκα μη μετατρέψω το σπίτι σε πισίνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ανοιξουν οι σιλικονες..
Η κεντρικη κοντρα μπαινει για να μην κανει κοιλια το τζαμι. Το 8αρι ειναι χοντρο τζαμι , αλλα και το μηκος ειναι αρκετο... Βαλε μια γυαλινη να μην το εχεις και στο μυαλο σου |
|
|||
|
|||
![]()
Ok σας ευχαριστώ για τις γρήγορες και ξεκάθαρες απαντήσεις σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
To 8άρι δεν είναι λεπτό για αυτές τις διαστάσεις;
|
||||
|
||||
![]()
8αρι εννοείς για την κόντρα
οχι δεν έχει πρόβλημα, ελκτική είναι η δύναμη που εξασκείται, ένα πιο χοντρό τζάμι δεν θα προσφέρει τίποτα παραπάνω , εκτός ότι θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια συγκόλλησης μερικά χιλιοστά, και θα προσθέσει άσκοπα βάρος. Το καλύτερο θα ήταν να προσθέσεις 2 μικρά τζαμάκια/κοντρες στα τζάμια και επάνω σε αυτά αλλά και στο τζάμι να κολλήσεις τη κόντρα, κάτι σαν σχήμα Η δηλαδή Ετσι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε λέω για την κόντρα. Το ενυδρείο του είναι με 8άρι
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,
δεν το είδα, με 8αρι δεν είναι ότι καλύτερο, για αυτό η κόντρα είναι απαραίτητη, ή καλύτερα η κόντρα το δένει, χωρίς αυτή είναι λίγο επίφοβο. Για αυτό η κόντρα πρέπει να μπει "όπως και δήποτε" ![]() Και σε σχήμα Η είναι ο καλύτερος και πιο ανθεκτικός τρόπος. Και το aquatools με ύψος 50 βγάζει 8αρι τζάμι αλλά με safe factor 2,5, με ύψος 60 λέει 10αρι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκόλλημα ενυδρείου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 01-03-15 21:46 |
Aφαίρεση ''κόντρας''? | kalaxan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-01-10 00:41 |
Κολλημένες πέτρες-Ξεκόλλημα; | albireo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-04-08 05:00 |
Αντικατάσταση κόντρας | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-10-07 21:04 |