|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ
Θα ψαξω να βρω ένα αρκετά μεγάλο αλλά και οικονομικό ενυδρείο για τα 3 ψαράκια Αλλά το ξανασκέφτομαι και δεν ξέρω αν όντως τελικά θέλω να τα ζευγαρώσω γιατί αν κάνουν αυγά δεν ξέρω τι θα κάνω τα τόσα μικρά που θα κάνουν μιας και είμαι πολύ αρχάρια Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να πάρω μονομάχους απλά τα είδα στα ποτηράκια που τα είχαν και πόνεσε η κάρδια μου Ακόμα και αν δεν τα βάλω μαζί και μείνει ο μονομάχος μονός του θα είναι πολύ μικρό το ενυδρεία που τα έχω ;; |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, θεωρητικα καθε μονομαχος θελει τουλαχιστον 30 λιτρακια. Αν ψαξεις στις αγγελιες του φορουμ κατα καιρους θα βρεις πολυ καλες ευκαιριες. Ριξε μια ματια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , είναι πολύ μικρά τα ενυδρεία
διάβασε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78892 θα βρεις αρκετές πληροφορίες
|
||||
|
||||
![]()
Για να κρατήσεις βιολογία στο νερό και να μην έχει αυξομείωσεις πρέπει να πάρεις ένα φίλτρο. Όσο πιο πολα τα λίτρα τόσο πιο αργά αλαζουν οι παράμετροι του νερου.
αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία της αγοράς ενυδρειου και φίλτρου τότε καλύτερα χάρισε τα κάπου. αν θες να τα κρατήσεις διάβασε λίγο για τους μονομάχους και θα καταλάβεις σχεδόν τα πάντα. Το ότι τα πήρες επειδή τα λυπήθηκες να ξέρεις ότι θα αντί κατά σταθούν από αλλά ψαράκια που θα έχουν την ίδια τύχη να είναι σε ποτήρι σε πετ σοπ. αν δεν αγοράζουμε από ποτήρια μπορεί να καταλάβουν το λάθος τους και να σταματήσουν αυτήν την βλακεια που κάνουν τα πετ σοπ. αν τα κρατήσεις εδώ είμαστε όλοι να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να μην δυσκολευτείς και να μην δώσεις άσκοπα λεφτά. φιλικά Αλέξης
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ
Δεν έχω σκοπό να τα δώσω τα ψάρια θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ θα ψάξω να βρω ενυδρεία από 30 με 40 λίτρα για να βάλω και τα τρία μαζί Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου βρείτε και να μου στείλετε σαιτ με καλές προσφορές Φυσικά και θα ψάξω καιν εγώ αλλά είμαι αρχάρια και δεν ξέρω και πολλά μέρη για να ψάξω |
|
||||
|
||||
![]()
μια καλη λυση ειναι αυτη http://www.petsupermarket.gr/4003/%C...35cm-63lt.html
|
|
||||
|
||||
![]()
συζητά το πρώτα με τους γονείς σου και αν πάρεις το οκ προχωράς με την βοήθεια τους πάντα.
στην χειρότερη πάρε κουτί πλαστικό από τα ικεα με λιγότερα από 10 ευρώ και κάνε συχνές μικρές αλλαγές για να μείνει το ψαράκι υγιές. φυτά ζητά να σου χαρίσουν από τη περιοχή σου (εύκολα) που δεν χρειάζονται πολύ φροντιδα. με το καλό να το δεις όπως σου αρέσει.
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
Βρήκα ενυδρείο 35 λίτρα από μια φίλη μου που θα μου το δώσει αύριο γιατί δεν το χρειάζεται το πρόβλημα μου είναι για το τι διακόσμηση να βάλω μέσα ώστε να μπορούν να κρύβονται Μπορώ να αυτοσχεδιάσω εγώ κάτι ;;; Επιπλέον δεν θα προλάβω να πάω να αγοράσω φίλτρο θα μπορούσα να βάλω από τις σταγόνες που έχω;; |
|
||||
|
||||
![]()
διακοσμιση μην βάλεις ψεύτικα φυτά ή πλαστικα καραβάκια κτλ.
βάλε χάλικακι όχι πολύχρόμο κάποιο σκούρο. ζητά και από την περιοχή σου κάποιος θα βρεθεί να σου χαρίσει εύκολα φυτά και κάποιο φυτό επιφάνειας. οι μονομάχοι προτιμούν τα φυτεμένα ενυδρεία. τα υγρά που λες τι είναι? Αν είναι prime βάζε σε κάθε αλλαγή νερού την ανάλογη ποσότητα που γράφει αν όχι πες μας τι υγρό είναι.
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σταγόνες μου τις δωσανε όταν πείρα τους μονομάχους (nano-biotopol betta) αυτό γραφεί
Όταν λέτε να μου χαρίσει κάποιος φυτά από την περιοχή μου τι εννοείται αν κάποιος είχε ενυδρείο να μου δώσει;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν υπάρχει περίπτωση να "κρυφτουν" εκει μεσα, όσα φυτά κι αν βάλεις... Προσωπική μου άποψη, κράτησε μονο τον αρσενικό. Τα λιτρα ειναι μια χαρα για εναν μονομαχο αλλα όχι για χαρέμι! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργη συμπεριφορα μονομαχου | VIL31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 31-01-16 14:19 |
συμπεριφορα μονομαχου | yannakis | Bettas | 14 | 13-11-09 22:31 |
Aρσενικος Επιθετικος Μονομαχος | jjvrettis | Bettas | 4 | 21-03-05 13:03 |