|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο εννοείς βιοχημικό ; Μήπως εννοείς το βιολογικό ;
Και άνθρακα γενικά δεν χρειάζεται να έχεις στο ενυδρείο, μόνο μετά από θεραπεία για να απορροφήσει τα φάρμακα. Πιο φάρμακο έβαλες για το Ick ;
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο ειναι το hl-bt200 και στην περιγραφη του λεει
![]() for breeding nitrifier. γι' αυτο το μεταφρασα ως βιοχημικο το φαρμακο ειναι της sera costapur. Τον ανθρακα χθες που εβαλα το φαρμακο τον εβγαλα αλλα οταν εριξα το φαρμακο μετα απο λιγη ωρα το νερο ξαναεγινε καθαρο και η απορια μου ειναι αν θα επρεπε να καθαρισει το νερο μηπως φταιει το σφουγγαρι, να βγαλω και το σφουγγαρι? Να βγαλω τελειως ολο το φιλτρο, απλως δεν εχω καποια αεραντλια, εαν χρειαζεται εννοειται οτι μπορω να προμηθευτω. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγάρι δεν το πειράζεις , είναι το βιολογικό υλικό, μόνο τον άνθρακα βγάλε,
και θα τον βάλεις πάλι για 2-3 ημέρες αφού τελειώσει η θεραπεία, μετά τον πετάς . Αν πάρεις άλλον μη τον βάλεις, μόνο αν ξανακάνεις θεραπεία για να αφαιρέσει τα φάρμακα
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια ευχαριστω!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νασαι καλά φίλε μου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | ilias vag | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-02-14 22:57 |
ερωτηση | nickst | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-02-11 16:18 |
Ερωτηση για Α/Ο | dimitrisemm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-02-11 00:48 |