|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ενα βιντεακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πάλι BORKED μου βγαζει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ και εγω στο κινητο borked εγραφε...
Το ξανα ανεβαζω παλι... Ρε παιδια δεν υπαρχει λυση να περνει κατευθεια το λινκ , οπως σε ολα τα φορουμ ? ------------------------- Δεν ξερω γιατι αλλα και εμενα borken μου βγαζει στο κινητο. Τελος παντων να το λινκ στο youtube... https://www.youtube.com/watch?v=ZZss4SRRlBo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 19-05-16 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα στο YouTube το ειδα
![]() έχω κατεβάσει στο ταμπλετ και το Tapatalk αλλά επειδή δεν έχω ιδέα ούτε από κει μπορώ να μπω. δεν βρίσκει το φόρουμ μου βγάζει. Παντός το ενυδρείο τα σπάει ρε Νίκο πάλι εγραψες ![]() πόσες ώρες ασχολείσαι την μέρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα την περισσοτερη ωρα την τρωω στην αλλαγη νερου. Αλλα καπου μες την εβδομαδα ριχνω καποια κλαδεματα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Νίκο να το χαίρεσαι και εσύ και εμείς να το χαζεύουμε.
βλέπω το δικό μου που περιμένω να φουντώσει και και μου φαίνεται σαν tanganika μπροστά στο δικό σου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το βιντεακι Νικο!
Αυτο δεν πιανεται.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update...
Οσο παει και αραιωνει... Δοκιμαζω αλλη λιπανση ειδα διαφοραα σε καποια ειδη αλλα καποια αλλα την ακουσανε. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χάλια είναι καλά λες αραιώνει
![]() κάτσε να σου στείλω διεύθυνση να μου το στείλεις να το πετάξω εδώ ![]() ![]() ![]() είναι πανέμορφο Νίκο ακόμα μια φορά bravooooo
|
||||
|
||||
![]()
Eνα βιντεακι
|
|
||||
|
||||
![]()
για τα δικα μου δεδομενα τελειο.για τα δικα σου κατι με χαλαει.νομιζω οτι ειναι πολυ κοντα η belem με to fluviatilis και το setaceum
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |