|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα..στο μυαλο σου ειμαι..εχω παντως και 5 ποντους περιθωριο..αλλα συντομα θα το φτιαξω
------------------------- Καλημερα παιδια...εχω νεες μετρησεις.. Αλλα και προβλημα με το τεστ νιτρικων της απι... Λοιπον..εχουμε και λεμε.. Νο2. 0.25 Νο3. 0 λεει η απι αλλα το τεστ της σαλιφερτ λεει 25..για να ειμαι σιγουρος δοκιμασα το τεστ της σαλιφερτ σε νερο βρυσης και βγαζει 0 αρα νομιζω πως ειναι σωστο... Οπως και αμμωνια μετραω μηδεν..μηπως ειμαι ετοιμος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kyriakos1908 : 19-05-16 στις 10:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα κάνε το τεστ NO3 της Api και κούνα καλά το φιαλίδιο να δούμε τι θα δείξει
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ..να σε ρωτησω..τωρα που το στρωνω με τροφη πειραζει αν βαζω stick και οχι flakes?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν πειράζει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια...εδω και 2 μερες μπηκαν 6 πανεμορφα κοι butterfly..λιγο ντροπαλα βεβαια για αρχη..εμφανιστηκαν το πρωι εμφανιστηκαν και τωρα καθονται παλι κατω απο το φιλτρο στη σκια..μολις τα πετυχω θα ανεβει φωτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Κυριάκο
![]() Αρχικά σου ευχομαι να σου ζήσουν ![]() ![]() Να τα χαρείς , τώρα τα πήρες . ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αμεσως να με κοψεις...χαχαχα
Τα πηρα απο το φυτωριο του γρυλλη ..αλλα ρε συ δεν πιστευω να εχω θεμα γτ σκκεψου αυτος εχει ποσες λιμνες με κοι..χειμωνα καλοκαιρι σε φυσιολογικες συνθηκες και τα ψαρια που πηρα ειναι απο δικες του αναπαραγωγες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |