|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αψογο σε ολα,πολυ καλη δουλεια εκανες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτο!!!!!!
Πάρα πολλά μπράβο. Τι άλλο να πω??? Μόνο 4 μήνες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο χίλια μπράβο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν πινακας ειναι,φανταστικο,να το χαιρεσαι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικα πολυ ομορφο. Μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε, Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο φίλε μου!! Την Ludwigia πώς την έβαλες στον κορμό?? Φαίνεται πολύ ωραία!!! Δεν πρέπει οι ρίζες της να είναι στο υπόστρωμα??
Καλή συνέχεια!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια, πιστεύω πως οι κριτικές είναι καλοπροαίρετες προσπαθώ πάντα να παντρεύω τις διάφορες απόψεις.
Αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζεται η εμφάνιση ( Όμορφο ) είναι υποκειμενικό για τον κάθε ένα ξεχωριστά.!!!!!!!!!!! Σε ότι αφορά την Ludwigia και μόνο στο νερό και τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να αναπτυχθεί άνετα. Σας επισυνάπτω και μερικές ακόμη φωτογραφίες.!!!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 13-03-11 02:22 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |
¶λλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
Ενα μικρό παράπονο | pani | Greek Aquarist's Boards | 2 | 11-05-05 11:49 |