|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε διαφωνώ ρε παιδια, απλά είπα μερικές αιτίες που αποτρέπουν καποιους από το να συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Για να είμαι πιο ακριβής λοιπόν, οι αιτίες που ανέφερα δεν είμαι απλά εικασίες. Θα σας πω ότι στο παρελθόν προσωπικά δε συμμετείχα σε διαγωνισμο επειδή βαριόμουν να καθαρίσω και να ετοιμάσω το ενυδρείο (ίσως επειδή είμαι ψιλοτελειωμανής και είχα πολλή δουλειά να κάνω) ενώ ξέρω άλλο μελος που αυτή τη φορά δε συμμετέχει επειδή όπως μου είπε χαρακτηριστικά, δε θέλει να ακούσει κράξιμο......(είδες, δεν είπα το όνομά σου).
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() χαχαχα.... Αδερφέ συμφωνώ με αυτό που λες. Ισχύει. Απλά η προσπάθεια είναι ...για να μην ισχύει. ![]() Εγώ πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι περισσότεροι "παλιοί" Αφρικανοί" έγιναν μετανάστες σε άλλες Ηπείρους (ξέρω "κάποιον" ![]() χαχαχαχα... Με αυτά και μ'αυτά παραλίγο να κάψω την πίτσα!!! Ευτυχώς την πρόλαβα πάνω πριν κρυσταλώσει το τσένταρ.... Καλή μου όρεξη. ....χεχεχεχε |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο ,για να σκεφτεται ο φιλος οτι θα ακουσει κραξιμο προφανως εχει λαθη στο ενυδρειο του ..
Δεν μπορω να φανταστω ,οτι ειναι κατι αλλο..πχ θα τον κραξουμε για το στησιμο.. Δεν παιζει κατι τετοιο.. Το κακο ειναι οτι τα ξερει τα λαθη του και δεν κανει τιποτα γι αυτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Γιάννη, δεν θεωρεί ότι έχει λάθη και προσωπικά νομίζω ότι δεν εχει λάθη και αυτό λέω γιατί στο συγκεκριμένο θεμα που περιμένει να φαει κράξιμο (ψαροσύνθεση - αριθμός ψαριών) έχω κι εγώ διαφορετικές απόψεις από ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα. Τέλος πάντων αυτό ειναι μεγάλη ιστορία και θα.χαλασουμε το παρόν θέμα. Προσωπικά ρου ζήτησα να το βάλει στο διαγωνισμό, μια χαρά ειναι το ενυδρείο Του!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και καθώς περιμένουμε τις τελευταίες συμμετοχές
εκτελέσαμε τον "χορό της αναμονής" (πρώτος βγαίνω, για όσους δεν με γνώρισαν) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |