|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγές νερού να κατεβάσεις τα νιτρικα στα 5 με 10 το πολύ.
ετοίμαζε το νερό με prime και κάνε αλλαγές κάθε μέρα. ανέβασε πολύ αμμωνία και τα σκότωσε. τάιζε με μέτρο τώρα.
|
|||
|
|||
![]()
Στις μετρήσεις που εκανα με υγρά sera η αμμωνία ηταν μηδέν.Αλλαγεσνερου παντα ετσι κανω σε βαρελάκι με prime ποσο θα πρεπει να φτάσουν τα νιτρικά για να ειμαι εντάξει;
------------------------- Εχω εσωτερικό φιλτρο fluval μεχρι 700 l/h και το εχω βάλει λιγο κατω απο το τέρμα υπάρχει περιπτώσει να ενοχχελει τα ψαρια να το χαμηλωσω;Απο τον τροπο που κολυμπάνε δεν βλεπω να δυσκολεύονται ουτε τα μικρά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dgeorge : 17-05-16 στις 16:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε 30% αλλαγή κάθε μέρα για 2-3 ημέρες .
Αν λείπεις για 4-5 ημέρες θεωρώ πως δεν χρειάζεται ταΐστρα, και αν δεν είχες μωρά ακόμα και 7-8 ημέρες αντέχουν χωρίς φαΐ
|
|||
|
|||
![]()
Το Πάσχα έλειπα 12 μέρες γύρισα Αθηνα για δυο μερες και ξανα εφυγα για αλλες 6.τωρα που τα μικρά ειναι 3 εβδομάδων τα ταΐζω μια φορα την μερα πρεπει να τα ταΐζω περισσότερες;
|
|
||||
|
||||
![]()
3 εβδομάδων δεν έχουν και τόσο μεγάλη ανάγκη, τα ζωοτόκα μεγαλώνουν γρήγορα.
Κάνε τώρα τις αλλαγές , και αν ξαναλείψεις για λίγες ημέρες μη βάλεις ταΐστρα, ή ρύθμισέ την στο ελάχιστο, ίσα ίσα να συντηρούνται
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ όλους παιδια για τις άμεσες απαντησεις σας.Μακαρι να τα καταφέρει και το αρσενικό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|