|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!αφου έφτιαξα το ντουλάπι για το chiller ![]() μιχαλη ευχαριστώ για την βοηθεια στον προγραμματισμο ![]() πρώτα από όλα πήρα τις οδηγίες-κατευθύνσεις και μετα τοποθέτησα αντλια διπλα από αντλία επ. μετα ένωσα λάστιχα με chiller άφησα την αντλία να το γεμίσει και μετα έβαλα στην πρίζα.η ροη του είναι κοντα στις 1,200 τηρουμένων των αναλόγιων της απόστασης................. ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-05-16 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή δουλειά , ολα στην πένα!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κωστα!
![]() ------------------------- καλημερα παιδια!σήμερα το πρωι πριν παω δουλειά έκανα το καθιερωμένο σκαναρισμα με τα ματια στο ενυδρείο πριν φυγω..............η θερμοκρασία του ελεγκτή θερμ. ειναι 26,8 και του chiller ειναι 26,0 οσο εχθες το βραδυ που σταθεροποιηθηκε,όπερ σημαίνει οτι η αποκλιση μεταξύ τους ειναι 0,8c.υπάρχει ρύθμιση που καλιμπραρει το chiller αλλα σκέφτομαι να το αφήσω ως εχει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-05-16 στις 11:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τοτε θα το καλιμπραρω!
οπως βλεπεις εχω σταθερές απόψεις και με επιχειρηματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιατί έχει τέτοια απόκλιση η γιατί να μην το καλιμπράρει?
πάντως και ο δικός μου ΤΚ500 έχει μεγάλη απόκλιση ΑΛΛΑ το σαμπ μου ειναι έξω οπότε και έτσι κι αλλιώς έχω απόκλιση μεταξύ ενυδρείου και σαμπ.... περίπου 0,7. ( εχω probe κι έξω και μέσα) Του νίκου γιατί πρέπει να έχει απόκλιση αφού αν και βρίσκεται έξω προλαβαίνει να αλλάξει η θερμοκρασία του νερού η μήπως την ακουει απο το εξωτερικό περιβάλλον?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην το καλιμπραρει, Και εγω εξω το εχω αλλα δεν εχει διαφορά με τον κοντρολερ , αν εχει διαφορα μπορει να αναβει ο κοντρολερ την θερμανση μαζι με το ψυκτικο
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
εχθες πηγα βολτα σε ένα φιλαράκι τον λουκα(γεια σου λουκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |