|
|
||||
|
||||
![]()
Φτιαξε εσυ και μην ανυσηχεις
![]() Εχω δουλεψει και εξ. Φιλτρα..προσωπικα δεν παρατηρησα κατι... |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το λοιπόν ότι έχω διαβάσει για τα φίλτρα ειδικά σε λίμνες όλα αναφέρουν ότι το φίλτρο δεν πρεπει να είναι εκτεθειμένο (τα υλικά) στον ήλιο σε καμία περίπτωση ούτε στο φως . ¶ς μας πεί όμως κάποιος θαλασσινος στα sump γιατί βάζουν φως ????
|
||||
|
||||
![]()
βαζουν φως για τις αλγες πχ η caulerpa τρωει νιτρικα και φωσφορικα και εμποδιζει τις αλγες να βγουν στο main..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε καποια σαμπ (απ τα ελαχιστα που ξερω για θαλασσινα) βαζουν λαμπα για την αλγη.
Ats λεγεται.. Ο σκοπος ειναι να πιανει αλγη σε εκεινο το σημειο και να μην βγανει στο ενυδρειο... Δεν ξερω βεβαια αν αναφερεσαι γι αυτην τη μεθοδο, γιατι φως σε σαμπ για τα βακτηρια, δεν εχω δει. Edit: με προλαβε ο συνονοματος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην συγκρίνουμε την ανάπτυξη της βιολογίας σε ένα θαλασσινό με ένα γλυκό...
Αυτό που λέμε ζωντανός βράχος, είναι κάτι πολύ περισσότερο απ το όνομα του Είναι ολοκληρο το σύστημα φίλτρανσης ![]() Οσο για τα φιλτρα, συμφωνώ με όσα ειπωθηκαν Τα φιλτρα πλάτης ειναι πιο "ξεκουραστα" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο για rio 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-01-14 18:30 |
εξωτερικο φιλτρο set up | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-12 13:19 |