|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο κατω απο την επιφανεια το κεντρο της πανω τρυπας;ωραια ειναι αυτα.απο θορυβο πως θα ναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη στο δεξί σύστημα δε μπορεί να βάλει άμα θέλει σφουγγάρι μπροστά κολλητά στις τρύπες για να γλυτώσει και τα σκουπιδάκια στο 1ο διαμέρισμα;
------------------------- Για τον θόρυβο (επειδή κάτι τέτοιο έχω κι εγώ) να σου πω ότι δεν υπάρχει καθόλου θόρυβος. Πιο αθόρυβο από τάφο.
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 13-05-16 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου το έχω με πολλές τρύπες
![]() ![]() στην αρχή έβαλα μια αεραντλία στο 1ο διαμέρισμα για να ανασηκώνει τα σκουπιδάκια και να τα πιάνουν τα σφουγγάρια και μια που είχα αεραντλία έβαλα και Κ1 ![]() ![]() ![]() και αργότερα έβγαλα την αεραντλία και το Κ1, είναι καλύτερα, δεν μαζεύει πολλά σκουπίδια, αν μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο καλα θα είναι. Πιστεύω πως τρύπες είναι καλύτερα, μαζεύουν τα σκουπιδάκια και από χαμηλά στο ενυδρείο. Επειδή έχω χρυσόψαρα που λερώνουν πολύ προτίμησα αυτό το τρόπο και εχω πάρα πολύ καλή μηχανική φίλτρανση
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια συστηματα...μ αρεσε και η νεκρικη σιγη χαχα.τωρα σε διατομη;γιατι ειναι ενα θεμα το γυαλι ποτηροτρυπανα κλπ.αν και πιστευω το χω
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πας να πάρεις πρώτα τις σίτες και μετά θα ανοίξεις τις τρύπες, για να σου ανοίξει ο τζαμάς τις τρύπες ακριβώς, όπως και τα ρακορ για την έξοδο.
Το ενυδρείο στις φωτογραφίες όπως το βλέπω δεν είναι μονικόματο το τζάμι, θα χρειαστείς ενισχύσεις, και αυτή η μεγάλη κόντρα που είναι σαν κανάλι τι είναι ; Επάνω σε αυτή τη κόντρα μπορείς να περάσεις μια σωλήνα που να ρίχνει το νερό στη απέναντι πλευρά απο το σαμπ ---------------------------------- Οντως από θόρυβο τίποτα, μόνο ότι θόρυβο θα έχεις απο το νερό που θα πέφτει στο ενυδρείο , και αυτό μόνο αν έχεις τις εξόδους έξω από το νερό, αλλιώς νέκρα
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ κάτι παρόμοιο με το δικό σου , που επισκεύασα ενός φίλου
και περάσαμε μία σωλήνα κάτω από τη πλάτη και την βγάλαμε στην άλλη πλευρά από το σαμπ, αυτό είναι 1,50 Χ 0,50 Χ 0,50 περίπου
|
||||
|
||||
![]()
Τις τρυπες ελεγα να τις κανω μονος μου.ειναι ασηκωτο το ατιμο να το παω σε τζαμα και τεραστιο.για να ρθει καποιος χλωμο.θα το ενισχυσω με κοντρες αν και πιστευω με το 10αρι το τζαμι που θα μπει, σαν σαμπ δεν τρωει πιεσεις μεγαλες.το καναλι πρεπει να ειχε φωτισμο,δεν το χω πρωτο χερι.παντως εκει αν κατεληγε μια εξοδος αντλιας θα μπορουσε να γινει χωρος για chemical υλικα,purigen κτλ με τρυπουλα στο τελος να πεφτει στο κυριως ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχηση co2 σε sump? | stelios816 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-12 19:32 |
SUMP | AFRICANOS | Φίλτρανση | 9 | 02-06-08 20:07 |
Sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 15:47 |
sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 06-09-07 07:20 |
sump | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 03-06-07 11:58 |