|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το πήρα απο Γιάνναρο ενα μαγαζάκι στην Σωκράτους (2,20ε),
ενα στενο παράλληλο στην Αθηνάς, καλο άτομο. Μου πε οτι πηγαίνουν πολλοί για power4 ,θειικο κάλιο και νιτρικο κάλιο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ----------------- Αυτός ε http://www.11888.gr/company-details?_ypId=55538249 ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Θ Γεωργικά Είδη και Προϊόντα Σωκράτους 26, Αθήνα
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη κι εγω απο Σωκρατους 26 τα χω παρει μολις του ειπα στο τηλ.λιπασματα για ενυδρειο κατευθειαν μου τα πε μονος του και μου τα στειλε..Εγω ριχνω νιτρικο καλιο αλλα ριχνω και θειικο καλιο ενω για φωσφορικα πηρα fleet enema και για traces to Power4 φακελακι των 50 γρ που το φτιαχνει το μαγαζι..Σιδηρο δεν ειχα μεχρι τωρα αλλα προχθες που κατεβηκα αυθημερον Αθηνα πηρα κι ενα σιδηρο της seachem μπορει να χρειαστει λεω,αλλωστε το power4 εχει μικρη περιεκτικοτητα σε σιδηρο οποτε αναλογως και τα φυτα μπορει να χρειαστει εξτρα!!
|
||||
|
||||
![]()
Σωκρατους 26,αυτος εχει τα παντα σε καλη τιμη και οτι ακριβως θελουμε ,δλδ power 4 και οχι geogold και σε συσκευασια 50γρ οχι 250 η κιλου που εχουν οι πιο πολλοι, επισης η σκονες του ειναι λευκες και πουδρα,γιατι πολλοι εχουν σε μπιλακια και ειναι και πολυ ποιο "βρωμικες".
Το τι θα ριχνεις Τακη ειναι τελειως δικη σου επιλογη, δλδ δεν χρειαζεται να ριχνεις ντε και καλα νιτρικα η φοσφωρικα ,μπορεις να φτιαξεις τα μιγματα και να τα δουλευεις σαν seachem,υπαρχουν και συνταγες για να φτιαχτουν ακριβως σαν seachem η οτι αλλο θες. Εγω δεν ριχνω σιδηρο εξτρα μονο power4 αλλα κι αυτο ειναι εξαρτωμενο απο τα φυτα που εχεις και τις αναγκες τους. (τις τελευταιες μερες μετα απο αυξηση τις φυτομαζας εχω δει μια ελαφρια χλωρωση ελλειψη σιδηρου δλδ σε καποια φυτα,αλλα αυτο μετα σχεδον απο ενα χρονο και δεν ξερω κιολας μηπως φταιει και το οτι σταματησα το ΕΙ λογω των ζωντανων)
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά,
θα έχετε νέα μου, σύντομα ελπίζω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://caridina.gr/index.php?cPath=8_12 αυτα κανουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για φυτά από ότι βλέπω μόνο το ΚΝΟ3 κάνει
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δουλευω με ΚΝΟ3 απο γεωπονο, ΚH2PO4 απο καταστημα με χημικα και traces απο εδω .
Το power 4 να πω την αληθεια δεν το δουλεψα πολυ γιατι πηγα σχεδον αμεσως στα ιχνοστοιχεια απο το site που σας εβαλα. Το power 4 εχει περισσοτερο χαλκο και λιγοτερο σιδηρο σε σχεση με αυτο που χρησιμοποιω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S Δοσολογία λιπάσματος | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-03-11 11:03 |
Δοσολογία excel | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 03-03-10 18:29 |
Δοσολογία Τροφής | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-02-09 23:07 |
Δοσολογία seachem | gsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-09-06 16:43 |
Δοσολογία μίγματος DIY CO2 | Maax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-10-04 23:14 |