|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως σιμιλις δεν βρηκα οποτε στραφηκα στα μουλτι......
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!Έχει πέσει νέκρα δεν υπάρχει λέπι!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρείς Ηλία
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα similis ειναι τα ιδια με τα μουλτι σωστα?
Η συμπεριφορα αλλαζει? Απο τι εχω δει τα similis εχουν ποιο εντονες τις ριγες και σκουροχρωμο χρωμα στο σωμα σε σχεση με τα μουλτις. Τα εψαχνε ενας φιλος αλλα τελικα παραγγειλε μουλτις. |
|
||||
|
||||
![]()
τα σιμιλις εχουν ριγα και στο κεφάλι αντιθετα με τα μουλτις....Ειναι για μενα λίγο πιο ομορφα.....
Ειναι ελαφρως πιο δυσκολα απο τα μουλτι στις γέννες και πιο κυριαρχικά. Επίσης δεν σκαβουν τόσο πολύ.....(γι'αυτο και τα ειχα πρωτη επιλογη....) |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρεις Ηλια!!
Ειχα εγγονια σου similis ,αλλα δυστυχως λογω μετακομισης τα αποχωριστηκα. . . Υπεροχα ψαρακια.. Και απορω πως δεν βρηκες παλι ενω ειχαμε πολλοι.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο μόνος που είχε ήταν ο Ιγνατιος.....Πρεπει να πηρα τηλεφωνο πάνω από 10 φορές για να μου στειλουν αλλα για ενα λόγω που δεν μπορω να εξηγησω δεν εστειλε.....(δεν μιλησα ποτε με τον ίδιο πάντως)
Από μεσα Ιανουαριου προσπαθω...... Δεν ξερω γιατί....(κάθε φορα μου έλεγαν οτι θα με παρουν πισω αυτοι μόλις δούνε τον τροπο αποστολής.......-Δεν με πηραν ποτε.....) Απελπιστηκα και στραφηκα αλλου....Τέλικά αγορασα απο Αβυσσο...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα 2 ενυδρεια μου | GregoriLL | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-10-14 00:36 |
Τα 10 ενυδρεια μου! | Psytrancer | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 29-12-13 04:01 |
ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΜΟΥ | greekgr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 27-02-11 21:00 |