|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τρελλος εισαι?για σκαλισμα τη θελω και για μαχαιρια.το καλυτερο ξυλο ειναι στη ριζα.
μην κανεις κανα εγκλημα και την καψεις! ![]() τελος του οφτοπικ-σορυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κρατήσω και θα σου στειλω
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα και μια βέργα,
τη θέλω εγώ, και ξέρεις για πιο λόγο τη θέλω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα θα κρατήσω τάξη και ξέρω ξέρω εγώ σου ειχα πει με τρεις γυναίκες δεν κάνουμε μαγικές χαχαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γιώργο, ρίζες ελιάς βρίσκεις αν θέλεις και με λίγο ψάξιμο σε μάντρα με ξύλα και καυσόξυλα. Εκεί οπού δούλευα τον χειμώνα, έφερναν ανά διαστήματα φορτηγά από Αλβανία και Βουλγαρία τόνους με ρίζες ελιάς. Και ήταν σχετικά μεγάλες οι ρίζες συνήθως, τις παίρναμε και τις κόβαμε και μετά πηγαίναν για πούλημα. Δες το αν το ψάχνεις τώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Line στον πειραια ξέρει κανείς πιος πουλάει.??
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε σε μαγαζιά με μονωτικά υλικά και ρώτησε
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή λίμνης 1000 λίτρα στην Κατερίνη | paulos-ex | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 23-05-16 09:57 |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Βοήθεια στην κατασκευή λίμνης! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 25-12-07 20:59 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |