|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αραγε ενα μικροσωμο zebroides θα μπορει να κυκλοφορει ανενοχλητο μπροστα σε ενα κυνηγο τεραπλασιου μεγεθους?θα μπορει να τραφει σωστα?θα μπορει να ζησει χωρις στρες?
ειναι πολλα που μπορει να πανε στραβα.ενταξει νομος δεν ειναι τιποτα και πολλες φορες εχουμε δει να πηγαινουν καλα καποια ενυδρεια πειραμα.. ομως εδω τι πηγε στραβα σε ενα ενυδρειο 1000 λιτρα? http://www.malawicichlidhomepage.com...s_christyi.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση.
Αρχίζω να πιστεύω δηλαδή (γιατί έως τώρα δεν το γνώριζα καν) μετά από αυτά που έχω διαβάσει, ότι θα μπορούσε να στηθεί ένα "τέτοιο" ενυδρείο, αλλά με αρκετή προσοχή και συμβιβασμούς (δηλαδή όχι έναν καθαρό κυνηγό με μικρά mbuna, ή κάποιο area/tank dominate mbuna με κάποια άλλα πιο ήσυχα Haps). Αλλά και πάλι αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο συνδιασμός τους χωρίς την παρουσία θηλυκών. |
|
||||
|
||||
![]()
αρα οτι κι αν επιλεξεις θα πρεπει να γνωριζεις τι πας να κανεις.για κανενα λογο δεν πρεπει να επιρεαστει κανεις απο μερικα βιντεακια στο youtube.
φυσικα ξεχνας τις γεννες οπως τις ξεχασα κι εγω.και παρολο που καποια ψαρια μου μπορουν να ζευγαρωσουν στο τελος δεν επιβιωνει τιποτα.δεν εχω και κρυψωνες βλεπεις.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς φίλτρο, γίνεται? | symbil | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 08-04-16 02:29 |
DIY τροφή για κιχλίδες (και όχι μόνο) | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 6 | 22-06-15 18:10 |
Συμφώρηση σε ενυδρείο..Τι γίνεται? | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-11-07 00:24 |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |