|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
(Ή γυρινη κολυμπανε συνέχεια και είναι πιο πολύ σε άκρες το λέω επειδή στον κήπο εχω ένα γεμάτο βαρελη με γυρινη και όσες φορές τον αδιαζω ξανά γέμιση και πιο πολλά μετά από 1 μήνα γινεται χαμός.... Καλός τα δεχτηκες τα νεογνά
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται αλλη λιμνη..εχεις μπολικα λιτρα.
Αφησε τα και οτι μεγαλωσει... Σε λιμνη δηλαδη , αρκετα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για άνοιξε θέμα για τη λίμνη που θες να φτιάξεις. Αρτεμησία σου έχω πελάτη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα το κατάλαβα Τάκη
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα
![]() Εγώ έχω δει 2 φορές φέτος αυγά αλλά ψαράκια όχι... |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εύχομαι να δείς αφού το επιθυμείς
![]() ![]() ![]() Έχθες έβγαλα και ένα φίδι μέσα απο την Λίμνη και μάλιστα ταϊσμένο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ για την ευχή σου
![]() Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος ότι το επιθυμώ, με ενθουσιάζει το να γεννηθούν ψαράκια αλλά από την άλλη σκέφτομαι και τον χώρο... Μέχρι στιγμής φίδι μέσα στην λίμνη δεν έχω βρει, αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να συμβεί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσα χρόνια έχω Λίμνη πρώτη φορά μου συμβαίνει
![]() Και γω το σκέφτομαι το θέμα χώρου με τα μικρά .... αν δώ ότι ξεφεύγει η ιστορία θα δώσω στον μπαμπά μου έχει χώρο μπόλικο ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Χρυσόψαρων | tsala | Αναπαραγωγή | 47 | 13-04-15 23:12 |
Γόνοι που απειλούνται από το φίλτρο!! | Χριστόφορος Μίχας | Αναπαραγωγή | 13 | 20-04-11 08:32 |
Γέννα χρυσόψαρων | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 18-09-09 18:11 |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |