|
|
||||
|
||||
![]()
γνωστό το σύστημα αλλά για λόγους ασφαλείας το έκανα εγώ με Τ με κλειδώματα ασφαλείας και στο ελεύθερο λάστιχο που είναι για προσθήκη ή αφαίρεση νερού έβαλα 2 πλαστικές βάνες σε σειρά .
![]() κόστος από leeroy merlin κοντά στα 5 ευρώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αλλη μια βανα στην εισοδο-εξοδο νερου το σκεφτομαι και εγω.με τα κλειδωματα ασφαλειας τι εννοεις;επισης,η διαμετρος της βανας ειναι μιση απο αυτη του σπιραλ.υπαρχει περιπτωση να φρεναρει το νερο ,αρα και τη ροη του φιτρου;
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοώ το πρώτο και όχι το δεύτερο που θέλει μεταλλικούς σφιγκτήρες.
τα fluval έχουν λίγο γαϊδούρια λάστιχα οπότε δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα. μπορείς να το δοκιμάσεις σε ένα κουβά που ξέρεις πόσα λίτρα χωράει. |
|
||||
|
||||
![]()
Και να μετρησω χρονο γεμισματος με τη βανα και χωρις,ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ με βανάκια και Ταυ έφτιαξα σε ένα φίλο την εισαγωγή και εξαγωγή
![]() με αυτή τη συνδεοσμολογία ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευκολη αλλαγη νερου απο το εξωτερικο φιλτρο | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 96 | 05-12-17 02:00 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |