|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιο ήταν άσπρο,
είναι αυτό τα άλλα δεν ξέρω τι χρώμα θα βγούν, πρέπει να έχει μείνει και από το πρώτο που ήταν ροζ, δεν είναι μόνο ένα, συνολικά είναι 4 , 2 που ήταν στο γλαστράκι μου το παλιό, ένα που έδωσε ο φίλος μου, και υπήρχε άλλο ένα μικρό που ήταν μέσα στο ρίζωμα της Ίριδας βλέπω πως θα γεμίζει η γλάστρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nομίζω πώς αυτό που έχεις τώρα θα είναι ρόζ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Τάκη όταν γεμίσει και βγάλει λουλούδια θα είναι τρέλα.
Επειδή το χτυπάει απευθείας ο ήλιος το νουφαρο είναι στα πάνω του η έκανες κάτι άλλο?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έκανα τίποτε,
εκτός από το να ρυθμίσω τα μπεκάκια του αυτόματου ποτίσματος, δεν τα έχω ακουμπήσει. Μη ξεχνάμε πως το νερό αυτό είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά για τα φυτά, γιατί είναι επιστροφή νερού από τις γλάστρες , που στα λαχανικά έχω βάλει κοπριά, και αυτές τις ημέρες έβαλα και τη στάχτη από τη σούβλα, αφού την άφησα να καεί τελείως , για αυτό και το νερό είναι ελαφρά κίτρινο
|
||||
|
||||
![]()
Εδω τα νούφαρα μεγαλώνουν, όμως δεν έχουν ανθίσει ακόμα,
η Ίριδα και το βούρλο μεγαλώνουν αργά αλλά σταθερά, ο Πάπυρος ίσως είναι αυτός που αργεί περισσότερα από τα άλλα, παρόλο που είναι πολύ σκληρό φυτό την άκουσε φαίνεται που τον είχα απότιστο πριν τον μεταφυτέψω, και πολύ άλγη βρε παιδιά ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-03-17 στις 15:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη βάλε μερικά ramshorn μέσα , θα τα κάνουν σκούπα όλα
![]() ![]() ![]() Εμένα οι Ίριδες μου έχουν μείνει στάσιμες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κλείσιμο τρύπας σε γλάστρα | aquaristas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 04-06-15 19:40 |
Μια υγρή «γλάστρα» | vipera | Αρχάριοι γλυκού νερού | 61 | 10-06-12 11:12 |
Υδροχαρή φυτά της Κύπρου | in the pond | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 15-05-11 20:41 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Υδροχλωρικό οξύ (?) | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-04-04 10:13 |