|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Xώρο έχεις ?? μέσα ή έξω ?? Έχει έτοιμες , οικονομικες απο 50 ευρώ 150-200 λίτρα μπορείς να κάνεις και ένα φίλτρο να βάλεις και 2 χρυσοψαράκια . Αλλιώς με τον παραδοσιακό τρόπο 1. σκάψιμο 2. liner κλπ κλπ .....
Έτοιμες π.χ. : http://ergaleioagora.gr/limnes-khpou-151
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα εγώ σε ενυδρείο νούφαρα, θέλουν πολύ φως, και άνθισαν από την αντηλιά, όχι από τεχνητά φώτα.
Όταν το έβαλα τη 1η χρονιά που ήταν μεγάλο άνθισε την επόμενη χρονιά είχε λιγότερα φύλλα και έβγαλε ένα λουλούδι και την μεθεπόμενη ακόμα λιγότερα φύλλα και κανένα λουλούδι ![]() ότι έμεινε , μαζί με άλλο ένα τα έβαλα εδώ , ήδη πάει πολύ καλά γιατί το βλέπει κατευθείαν ο Ήλιος
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη να μην προσπαθησω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σταυρό κάνε μια προσπάθεια , ποτέ δεν ξέρεις
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη καλημέρα
Τωρα μου ηρθε φλασια Στο συγκεκριμενο ενυδρειο με τα νουφαρα, δεν εχεις φωτισμό? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν είχα Σάκη, μόνο το φως της ημέρας. Τώρα δεν έχω το νούφαρο αλλά έχω βάλει και φωτισμό, το νούφαρο πλέον είναι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91831
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟΥΦΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ?? | ino | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-07-12 11:08 |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-11-07 11:11 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-11-07 11:03 |