|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία τα γκουράμια, αλλα κάτι άκουσα για καβγάδες...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι,τα συγκεκριμενα ψαρια ειναι αρκετα νευρικα,και τους αρεσει πολυ το κυνηγι....ψαξε σε κατι αλλο........
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ρε παιδιά τα λέτε αυτά??? Μία χαρά ψαράκια είναι...
Θεόφιλος |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πρόσεξα ότι μιλάμε για 400 λίτρα. ΜΙΑ είναι η πρόταση 5-6 δίσκοι και μερικοί καρδινάλιοι.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
αχ,ναι.....αυτη ειναι συνθεση...μπραβο θεοφιλε....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες εδώ...
http://www.tsamisaquarium.com/Selide...is/parTheo.htm Θεόφιλος ΥΓ. Δεν κάνω διαφήμιση του εαυτού μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μου αρέσουν οι δίσκοι ομορφοι και ωραία συνθεση φτιάχνουν όμως τους φοβάμαι γιατι μεγάλη πείρα δεν έχω και αυτοί χρειάζονται ειδικές συνθήκες τις οποιες εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τους παρέχω με αποτέλεσμα να ειναι δυστυχισμένα γι αυτό ψάχνω κατι πιο απλό και ανθεκτικό στα δικά μας δεδομένα με ΡΗ 8 και θερμοκρασίες στους 40 μεσα στο σπίτι......
σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.... για προτείνεται κατι αλλο....
|
||||
|
||||
![]()
βρε θεοφιλε,αυτη η χαζομαρα(για μενα)της τετρα για διοξειδιο,σου κανει πραγματι δουλεια...?γιατι ξερω οτι ειναι για λιγα λιτρα,και οχι για κατι σαν το δικο σου...εμενα σε 200 λιτρα δεν εκανε απολυτως τιποτα........
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτό προτείνετε ? | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-01-04 00:21 |