|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό θα γίνει
![]() ![]() Χρόνια πολλά !!
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 04-05-16 στις 13:31 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια........απο το στόμα σου και στου θεού το αυτι...... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!
με τα τωρινα δεδομένα πρέπει να ζητήσω θερμα να μου αλλάξουν τον τιτλο και να το ονομάσω: μετατροπή φυτεμενου σε φυτεμένο ![]() οριστε και ένα βιντεακι για του λογου του αληθές |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!οι σημερινές μετρήσεις εδειξαν:
αμμωνία 0 no2 0 no3 4 από αύριο σκέφτομαι να ρίξω δυο κλοουνακια για αρχη! |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό Νίκο .
άμα είναι για δύο clown δεν νομίζω να έχεις θέμα. Για τις άλγες υπομονή κύκλο κάνουν . |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!παρολο που οι τιμες μου είναι καλες εδώ και 10 μερες για να βαλω κανενα μικρο ψαράκι,δεν το εχω κανει ακόμα γιατί εχω θέματα θερμοκρασιών μιας και το σαμπ είναι μπαλκονι και η αποπειρα με τα ανεμιστηρακια δεν ευδοκίμησε (chiller δεν είναι στα σχέδια) ετσι επιστράτευσα τα "μεγαλα μέσα"!
αγόρασα ανεμιστήρα πλαστικο(13ευρω) και τον έβαλα ανάποδα στο ταβάνι του επιπλου του σαμπ και τον σύνδεσα στον ελεγκτή θρμ. σήμερα πρωτη μερα έκανε δουλεία αλλα δεν μπορω να βγάλω συμπερασμα γιατι έπεσε και η θερμοκρασια του περιβάλλοντος.........................ίδωμεν ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο εγω ξερεις πως ριχνω την θερμοκρασία;;;
Με βεντιλατερ αυτοκινήτου και το δουλευω στα 3,5 4,5-6 βολτ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |