|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα προστέθηκαν 3 φυτά , έβαλα 2 μακρόστενες πέτρες από την μια όχθη στην άλλη ώστε τα φυτά να είναι στο κέντρο και μακριά από το σκυλάκι.
νούφαρο ( Nuphar Lutea ) για βάθος νερού από 40 έως 120 cm ,προς το παρόν στους 40 πόντους μια και είναι μικρή και όταν μεγαλώσει μάλλον πέταμα γιατί απλώνει μέχρι 2.5 μέτρα (κόστος 9.49¤) ![]() καλάμια (Acorus Calamus "Variegatus" ) για βάθος νερού έως 40 cm μεγαλώνη περιπου 60/80 cm,θα μεταφερθούν δίπλα στο δέντρο όταν θα είναι ασφαλές το μέρος (κόστος 2.49¤) . ![]() λουλούδι (Schizostylis coccinea "Mrs. Hegarty") για βάθος νερού από 0 έως 15 cm ,αυτό θα κάνει παρέα το βάτραχο ,μεγαλώνη περιπου 40/60 cm (κόστος 2.49¤) . ![]() Ζουζου (labrador retriever ) για βάθος νερού από 0 έως όπου φτάνει τρώει τα πάντα , ανυπομονώ να ηρεμήσει για να γεμίσω την μικρή λίμνη με φυτά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
A βρε Μπάμπη με την Ζουζού σου
![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ ωραία τα φυτά σου να τα χαρείς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι στο πρόγραμμα να αλλάξουν γλάστρες (μεγαλύτερες και πιο βαριές ) όχι στο νούφαρο παντός
|
|
||||
|
||||
![]()
99% αλλαγή νερού
η σκυλίτσα μας έκανε την ζημιά ξανά . Δεν φταίει ,εγώ φταίω που έχω στο γραφείο μου το ελεγκτή στάθμης και όχι στην λίμνη (φοβόμουν ότι θα τον καταστρέψει εκεί που ήθελα να τον βάλω). τέλος πάντων έφαγε ξανά ένα σωλήνα σκεπασμένο με πέτρες για να μην τον φάει ( είναι ο μοναδικός εμφανής) . τα ψάρια είναι καλά ευτυχώς . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή άδειασε όλο το νερό ;
|
||||
|
||||
![]()
36 λίτρα παράμειναν ,πάθημα και μάθημα.
σε όλες τής λίμνες και ενυδρεία απαραίτητα ελεγκτή στάθμης όταν έχουμε αντλίες στον πάτο |
|
||||
|
||||
![]()
και έμειναν τα ψάρια σε 36 λίτρα νερό ; Τυχερός ήσουν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λίμνη μου 7000 λίτρα | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 545 | 22-07-17 02:05 |
Απόπειρα Κατασκευής Ενυδρείου !! | gkontos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-06-13 11:59 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |