|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτογραφιες απο την πορεια της λιμνης μου...
ειχα χρονο αυτες τις μερες οποτεμπορεσα και ασχοληθηκα λιγο... οσο προχωραει τοσο πιο πολυ μου αρεσει...!!!! απο τις πρωτες φωτογραφιες ![]() σημερα ![]() τελικα το ετοιμο γκαζον ΜΕΓΑΛΗΗΗΗ εφεύρεση ![]() ![]() ![]() ![]() ενας απο τους 3 νεους κατοικους..... τους αλλους θα τους δειξω αργοτερα ![]() ![]() και μια την ωρα που τρωγαν και μου αρεσε σαν φωτογραφια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aαααα μπράβο μπράβο ωραία πραγματα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια Σταυρο!!!
Οσο παει γινεται και πιο ομορφη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Και ενα μικρο βιντεο απο την κυριακη του Πασχα ( γι αυτο και τα τραγουδια )
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλωσαν τα πλασματάκια τα όμορφα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι μερικα εχουν παρει αρκετα παρολο που δεν τρωγαν ολο το χειμωνα καθολου , και τωρα τρωνε λιγο θα ελεγα σχετικα....αλλα φανταζομαι τρωνε πολυ πρασινο!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δυστηχως το gin rin yamabuki ogon για καποιο λογο μας αφησε....
Σαββατο εκανα μια ολικη αλλαγη νερου....καλο καθαρισμα να μην εχει ιχνος αλγης και μετα απο καιρο ειδα οτι τα ψαρακια μου μεγαλωνουν... σημερα το νουφαρο ηταν ανθισμενο και εχει αλλα 2 μπουμπουκια που ανεβαινουν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |