|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βάζεις λίγο σαπουνάδα να δεις αν πραγματικά χάνει? Στην χειρότερη περίπτωση μετά απο ενα 24ωρο θα σου παράγει οπωσδήποτε. |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο ρε Γιάννη θα ήθελα και εγώ να το τονίσω αυτό.
Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η όποια διαρροή και την έχω πατήσει και εγώ ουκ ολίγες φορές με "πετυχημένα" μπουκάλια που στα καλά καθούμενα με άφησαν "μπουκάλα". Όποτε κάτι δεν πήγαινε καλά το έφτιαχνα από την αρχή (Νεό μπουκάλι,νέο πώμα, έλεγχο στα σωληνάκια κλπ). Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος 100% μέχρι να το δω να δουλεύει. |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!
![]() ![]() Στο σημειο αυτο θελω να ευχαριστησω ολους του συντελεστες αυτης της μεγαλης επιτυχιας, τους γονεις μου που σταθηκαν διπλα μου απο την πρωτη στιγμη και ηταν εκει σε καθε δυσκολη στιγμη, τη συζυγο μου, την ερωμενη μου, τον ατζεντη μου, τον παραγωγο μου και φυσικα ενα μεγαλο ευχαριστω στον πετσοπα (δηλαδη τον ιδιοκτητη του pet shop) που με χαρατσωσε τοσες φορες κι ομως εγω συνεχιζω να ψωνιζω! Σας ευχαριστω ολους! Το ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ειναι γεγονος!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 23-12-05 στις 22:15 Αιτία: Ενωση λογω διπλοποσταρισματος σε λιγοτερο απο 10' χρονο. |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβo epistimon εισαι ονομα και πραγμα!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|