|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Την σιδηροκατασκευη την κόλλησε πολύ γνωστός σαν εξυπηρέτηση....Η γυάλα ειναι παραγγελία σε τζαμα 180χ65χ65 με 15αρι γυαλί. Και θα την βάλω επάνω μόνο αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλιώς θα ξαναπάρω σίδερα και θα τα δώσω σε επαγγελματία σίδερα για τα κολλήματα.
![]() Σε αυτό θέλω την βοήθεια σας...να βιδώσω τα ξύλα/ντουλάπια/ράφια που τα έχω δίπλα μου η να περιμένω απο εβδομάδα να παραγγείλω σίδερα εκ νέου. ![]() Η βαςη έχει ρεγουλατορους κάτω και κάθεται στο πάτωμα μια χαρά επάνω μου τα χαλάει σε μια γωνία. Και αν η απάντηση ειναι να συνεχίσω πως πάει βάση - φελιζόλ μπλε-κόντρα πλακέ - γυάλα ή βάση - κόντρα πλακέ- μπλε φελιζόλ- γυάλα; |
|
|||
|
|||
![]()
Από όσο γνωρίζω είναι βάση κόντρα πλακέ φελιζόλ ενυδρείο. Εγώ που την πάτησα όπως και συ στην βάση δεν το έβαλα επάνω το ενυδρείο γιατί φοβήθηκα. Επειδή όμως έχεις το φελιζολ πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί το φελιζολ θα πάρει τις στραβαδες. Όμως κάποιος που ασχολείται με μελέτες στατικές είναι πιο ειδικός να απάντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλα και Χριστός Ανέστη.
Κάποιος κάποια γνώμη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμιά φωτο να δούμε και τι δεσίματα έχει (αν και για βάση τέτοιου ενυδρείου θα εμπιστευόμουν μόνο επαγγελματία σιδερά).
Με ένα τόνο σχεδόν βάρος επάνω δεν είναι για να κοιμάσαι ήσυχος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε φώτο ώστε να φαίνονται τα σημεία που φοβάσαι για να δούμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Βάση ενυδρείου | kostas_pana | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 23-11-11 21:34 |
Βάση ενυδρείου | Aquablue | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-09-10 13:58 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |