|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου Κλεοβουλε. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το Eheim είναι καλύτερο από το fluval? (Όσων αφορά τα επώνυμα και ακριβά όπως λες) Δεν με πειράζει το κόστος όσων αφορά τον εξοπλισμό. Είναι κάτι που το πληρώνεις 1 φορά. Να κάνει όμως τη δουλειά του σωστά. Θέλω τα ψαράκια μου και τα λουλουδάκια μου να είναι Χαρούμενα! !😊☺
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τα Eheim θεωρώ κορυφαία τη σειρά classic και το 2080. Τα ecco και τα prof (η παλιά σειρά ΙΙ & η ΙΙΙ) μου παρουσίασαν προβλήματα. Δεν έχω δοκιμάσει (αλλά φαντάζομαι θα έχουν διορθωθεί τα λάθη) τα prof 4 https://www.eheim.com/en_GB/products...professionel-4 (για το ενυδρείο σου θα δοκίμαζα το μικρότερο μοντέλο που έχει διάφορες ευκολίες, αν δεν έπαιρνα το 2217). |
|
||||
|
||||
![]()
Βαρβάρα όταν πάρεις στα χέρια σου το ενυδρείο και θα ξέρεις ακριβώς τι θες να κάνεις, θα βρεις δεκάδες μαστόρια εδω μεσα για καθοδήγηση βήμα-βήμα σχετικά με το φωτισμό σου. Μην ανησυχείς για τίποτα!!!
Εκτός από τα eheim και τα fluval ρίξε μια ματιά και στα jbl greenline. Ειναι και αυτά μια σειρά φίλτρων που ειναι οικονομικά στην κατανάλωση ρευματος που τόσο σε απασχολεί. Προσωπικά δεν τα έχω δουλέψει αλλά κάνε την έρευνα σου!
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας. Με έχετε σκλαβωσει!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry για το offtopic!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σκοπός του κάθε φόρουμ είναι κανονικά αυτός. Αξίζει να αναφερθούμε λοιπόν και ας είμαστε λιγάκι οφτοπικ. Πολλοί έχουν παραιτηθεί από κάποιο χόμπι λόγω έλλειψης πληροφοριών. Ή έχουν ξεκινήσει λάθος. Όπως κι εγώ. Μετά από χρόνια αποφάσισα να ψάξω λίγο περισσότερο και βρήκα αυτόν εδώ τον θησαυρό. Που χωρίς προσβολές εξηγούν οι άνθρωποι σε όλους τους νουμπαδες πράγματα που για να τα μάθουν σπατάλησαν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα. Ένα μεγάλο εύγε στα παιδιά. Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι κάποτε όλοι μας δεν είχαμε καν ιδέα τι είναι το ενυδρείο! Φιλιά σε όλους και ευχαριστώ θερμά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
Ζητησα καποτε πληροφοριες απο ενα φορουμ μοντελισμου για ενα ανταλλακτικο που ειχα αγορασει απο ebay. Απαντηση απο moderator.... Ρωτα τον κινεζο που εκανες την αγορα... ![]() ![]() Μπραβο στα παιδια του gab ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο - SOS | Oblisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 21-10-15 23:33 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |