Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-04-16, 11:04
mobar78 Ο χρήστης mobar78 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ναυπλιο
Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου Κλεοβουλε. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το Eheim είναι καλύτερο από το fluval? (Όσων αφορά τα επώνυμα και ακριβά όπως λες) Δεν με πειράζει το κόστος όσων αφορά τον εξοπλισμό. Είναι κάτι που το πληρώνεις 1 φορά. Να κάνει όμως τη δουλειά του σωστά. Θέλω τα ψαράκια μου και τα λουλουδάκια μου να είναι Χαρούμενα! !😊☺
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-16, 11:36
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mobar78 Εμφάνιση μηνυμάτων
... Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι το Eheim είναι καλύτερο από το fluval? (Όσων αφορά τα επώνυμα και ακριβά όπως λες) Δεν με πειράζει το κόστος όσων αφορά τον εξοπλισμό. ....
Εκτός από τα παλιά Fluval (που δεν κυκλοφορούν πιά αλλά έχω ένα που λειτουργεί 20~ χρόνια) τα καινούργια παρουσιάζουν προβλήματα εκτός του ότι έχουν λάθος σχεδιασμό κατά τη γνώμη μου.
Από τα Eheim θεωρώ κορυφαία τη σειρά classic και το 2080. Τα ecco και τα prof (η παλιά σειρά ΙΙ & η ΙΙΙ) μου παρουσίασαν προβλήματα. Δεν έχω δοκιμάσει (αλλά φαντάζομαι θα έχουν διορθωθεί τα λάθη) τα prof 4 https://www.eheim.com/en_GB/products...professionel-4 (για το ενυδρείο σου θα δοκίμαζα το μικρότερο μοντέλο που έχει διάφορες ευκολίες, αν δεν έπαιρνα το 2217).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-16, 15:16
Το avatar του χρήστη AntoniosR
AntoniosR Ο χρήστης AntoniosR δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Βαρβάρα όταν πάρεις στα χέρια σου το ενυδρείο και θα ξέρεις ακριβώς τι θες να κάνεις, θα βρεις δεκάδες μαστόρια εδω μεσα για καθοδήγηση βήμα-βήμα σχετικά με το φωτισμό σου. Μην ανησυχείς για τίποτα!!!

Εκτός από τα eheim και τα fluval ρίξε μια ματιά και στα jbl greenline. Ειναι και αυτά μια σειρά φίλτρων που ειναι οικονομικά στην κατανάλωση ρευματος που τόσο σε απασχολεί. Προσωπικά δεν τα έχω δουλέψει αλλά κάνε την έρευνα σου!
Παλιά 30-04-16, 15:21
Member

Προεπιλογή

Βρε παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας. Με έχετε σκλαβωσει!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-16, 15:40
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mobar78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας. Με έχετε σκλαβωσει!!
Σοβαρά τώρα (δεν ) το GAB είναι από τα καλύτερα forum. Έχω υπάρξει ενεργό μέλος και σε άλλα forum σxετικά με άλλες ασχολίες και χόμπι όπως για μοντελισμό, για μηχανές, για xbox live... Ο κόσμος εδω μέσα δεν παίζεται. Και για τους τρόπους του (κυρίως) και για το επίπεδο γνώσεων γύρω από το αντικείμενο.

Sorry για το offtopic!!!!
Παλιά 30-04-16, 17:50
Member

Προεπιλογή

Σκοπός του κάθε φόρουμ είναι κανονικά αυτός. Αξίζει να αναφερθούμε λοιπόν και ας είμαστε λιγάκι οφτοπικ. Πολλοί έχουν παραιτηθεί από κάποιο χόμπι λόγω έλλειψης πληροφοριών. Ή έχουν ξεκινήσει λάθος. Όπως κι εγώ. Μετά από χρόνια αποφάσισα να ψάξω λίγο περισσότερο και βρήκα αυτόν εδώ τον θησαυρό. Που χωρίς προσβολές εξηγούν οι άνθρωποι σε όλους τους νουμπαδες πράγματα που για να τα μάθουν σπατάλησαν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα. Ένα μεγάλο εύγε στα παιδιά. Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι κάποτε όλοι μας δεν είχαμε καν ιδέα τι είναι το ενυδρείο! Φιλιά σε όλους και ευχαριστώ θερμά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-16, 20:28
Member

Προεπιλογή

+1000

Ζητησα καποτε πληροφοριες απο ενα φορουμ μοντελισμου για ενα ανταλλακτικο που ειχα αγορασει απο ebay. Απαντηση απο moderator.... Ρωτα τον κινεζο που εκανες την αγορα... Αν ειχα αγορασει απο Ελλαδα θα βοηθουσαν ... Αυτο ηταν το θεμα!!!

Μπραβο στα παιδια του gab

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές