|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω για μπετο αλλα αντε να στο στειλω ολοκληρο μπαζουκας...60αρι ειναι..θες να ρωτησω για μεταφορικα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους
![]() ![]() ![]() ![]() Kωστα θα σε ενημερώσω αύριο ![]() Το πρόβλημα μου είναι το εξης η λίμνη έχει πραγματική ροή 22000 λίτρα (κυκλοφορια/ώρα) θα με φτάσουν 2 έξοδοι 2 ιντσών ??????????
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησια για φτιάξε ένα πρόχειρο σχέδιο πως θα είναι το φίλτρο
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλά αυτά τα ποτηροτρυπανα που προτείνεις Μπομπ? Πήρα κάτι ποτηροτρυπανα σετ της Wolfcraft και το μετάνιωσα. Τα επέστρεψα την ίδια μέρα. Δεν ήταν ίσια και πηγαίναν πέρα δωδε στο τρυπάνι, δεν καθόντουσαν καλά. Είχα πάρει και άλλα πιο παλιά, κινεζικά αν θυμάμαι σωστά, ούτε αυτά μου εκατσαν τόσο καλά. Είναι φτηνά τα σετ, μονά τους να τα πάρεις κοστίζουν πολύ δυστυχώς. Δεν ξέρεις σε τι διάμετρο θα σου χρειαστούν που και που.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάνω μια προσπάθεια να κάνω ένα σχέδιο ....
![]() Τελικά βάζω κάτι που βρήκα παρόμοιο ![]() Έτσι θα είναι η εισαγωγή του νερού με pvc 2'' απο πάνω θα μπει ανοξείδωτη σκάρα βιολογικό υλικό και μετα Ιαπωνική ψάθα 10 εκατ κάτω απο το χείλος της δεξαμενης λέμε να βάλουμε 2 σωλήνες 2" για έξοδο .... Αμφιβάλω αν θα καταλάβατε εεεε χαχαχαχαχχα λοιπόν θα βάλω φωτό αυριο ![]() ![]() ![]() Φαίνεται λίγο η ροή σε αυτό το βίντεο (λέμε τώρα.... ) https://www.youtube.com/watch?v=Happ...ature=youtu.be
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 14-08-16 στις 16:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη έχω κάτι παρόμοια από το Lidl, με το 73αρι που ανοίγω τρύπες για τα ανεμιστηράκια, το 2012 άνοιξα 2 τρύπες στη πλάκα στο μπαλκόνι για να περάσω σωλήνες για την ανακύκλωση, και έκοψε και τα σίδερα που βρήκα, αργά αλλά σταθερά , με τη θέση στο κρουστικό τη ξετρύπησα
αυτά έχω, τα κόκκινα http://www.lidl-service.com/cps/rde/...AF%CE%BF%CF%85 http://www.lidl-service.com/static/5...O_BG_EL_CY.pdf
|
||||
|
||||
![]()
Η δοκιμή έγινε σήμερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου τον Σταυρο (pavos) για την εξηπηρέτηση που μου έκανε να μου χαρίσει την δεξαμενη ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=v7mq...ature=youtu.be
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 14-08-16 στις 16:30 |
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτα βρε....όσο για τα ποτηροτρυπανα είναι φθηνά αν κ είδα ότι έγινε η δουλειά σου!!!
τωρα αντε να τη γεμίσεις βιολογικό!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο τελικά το ποτηροτρύπανο έκανε 8 ευρώ για φ68 νομίζω
![]() ![]() Ακόμα έχω πολύ δουλειά .... απλά δοκιμή κάναμε για να δούμε αν θα προλαβαίνει η έξοδος το νερό . Τώρα τσιμέντο στην βάση , αγορά ανοξείδοτης σχάρας για να μπεί πάνω απο τις σωλήνες πριν το βιολογικό υλικο (εκεινος για το crystal bio δεν απάντησε ) οπότε θα πάρω το άλλο , που σου είχα στείλει και επειδή θέλω πολλά πολλά λεφτά ![]() ![]() ![]() Ααααα και πρεπει και να την μονώσω την δεξαμενη ..... πολύ δουλειά ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Σταύρο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή φίλτρου 150 λιτ. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 28-11-17 11:18 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | st@vros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 89 | 17-10-14 12:29 |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | nOeL24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 17-09-10 18:36 |
Κατασκευή νέου περίπου 50L | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-03-06 07:26 |