|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε τα μωρά στον Τάκη, θα κάτσει καμια βδομάδα στην ταράτσα και θα τους φτιάξει και παιχνίδια με τίποτα ξύλα που έμειναν από τις καρέκλες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πως είναι το "Αγκου..αγκού" για τα μωρά στα Αφρικάνικα ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Τελικά τα ψαράκια μου και το ενυδρείο μου μια χαρά το βρήκα με την 5ημερη απουσία μου. Βρήκα και νέες πέτρες (από εκδρομή στο ποτάμι, στην Πύλη Τρικάλων) για το νέο στήσιμο που σχεδιάζω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώστονα,
τελικά είχες βάλει ταΐστρα ή τα άφησες νηστικά ;
|
|||
|
|||
![]()
Νηστεία για τα ψαράκια μου.... και φαγητό μέχρι τελικής πτώσης για εμένα !!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει , να πέσουν οι κοιλιές
![]() Ξεκίνα τώρα εσύ τη νηστεία ![]() Είμαι βέβαιος πως το ενυδρείο το βρήκες μια χαρά, για 5 ημέρες δεν παθαίνουν τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι σε 5 μέρες τι να πάθουν. Οι μπουκωμένες θα πέθαιναν 5 φορές!! Εκτός κι αν καταπίνουν κανένα μωρό και δεν μας το λένε! Λέτε;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |