|
|
||||
|
||||
![]()
δεν καταλαβαινω τι εννοείς ανα 3
όλα τα μαύρα είναι μαζι ενωμένα ; τώρα αν ειναι 3 και άλλα 3 και αλλα 3 και όλα αυτα στο τροφοδοτικό δεν λέγεται ανά 3 , ολα μαζι είναι ενωμένα.
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ειναι ναι απλα για να μη κανω πολλες συνδεσεις τα πιανα μεταξυ τους
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τρία μαζί και μετά από μισό πχ μετρο στο ίδιο καλωδιο του τροφοδοτικού και τα τρία επόμενα,αυτο λέει.
|
||||
|
||||
![]()
αρα είναι ολα μαζι, δεν έχει σημασία αν είναι ανα 3 ή ανα 5 ή ανα όσα ειναι
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως τελικα τη ζημια την κανουν αυτα που βγαζουν? Γιατι εχει μια τρυπουλα που βγαζει απο κει αρκετο αερα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου κατι κανεις λαθος... δες αν όντως ειναι συνδεμενα παράλληλα και Οχι σε σειρα τα ανεμιστηράκια και τι ογκο αερα παράγουν... εγω με ενα 12αρι ανεμηστηρακι κρατάω το ιδιο ενυδρείο 2 βαθμούς κατω απο οτι υπάρχει στο σπιτι μου...
|
||||
|
||||
![]()
Aν δεν σου κανει καποια πτωση τασης το τροφοδοτικο,που λογικα δεν θα σου κανει γιατι ειναι μεγαλο οπως φαινεται στη φωτο,τοτε βαλτα ολα να χτυπανε στην επιφανεια του νερου κι ασε την ταίστρα ανοιχτη ή λιγο το καπακι να φευγει ο αερας κανε μια δοκιμη ετσι να δεις εχει διαφορα;;Εγω πιστευω θα εχει!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειδα καπου γραμμένο
Ποια konig εβαλες? |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Θέμη δεν είναι θέμα τροφοδοτικού, 5Α είναι, τι να καταλάβει όσα ανεμιστηράκια και να του βάλεις , 200mA είναι το καθένα, αν είχε 20-25 θα λέγαμε πως μπορεί να έχει θέμα.
Εγω πιστεύω πως κάτι με το καπάκι φταίει, ή δεν τραβάει αέρα ή δεν υπάρχει άνοιγμα διαφυγής του αέρα. Φίλε μου tsan τα φλαπ που βλέπω στις φωτό τα έχεις ανοικτά ή κλειστά ; Γιατι αν τα έχεις κλειστα , και 50 ανεμιστηράκια να βάλεις δεν θα κάνεις τίποτα
|
|||
|
|||
![]()
Ανοιχτα ειναι konig92mm ειναι τα ανεμιστηρακια
------------------------- Επισης οταν δουλευουν βλεπω αναταραξη στην επιφανεια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsan : 28-04-16 στις 10:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια σε RIO 400 | Ektorakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 05-05-12 14:24 |
diy ανεμιστηρακια | johnb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 44 | 03-05-12 22:11 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |