|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Νικο!!! πολυ ψαρι αδερφακι μου!!! και οχι τπτ αλλο αρνι θελουμε τωρα!! χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδια!χρονια πολλα σε ολους με υγεία και λιγότερο αγχος.
εχθες εκανα μετρησεις¨ αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 5 απο 3 φωσφορικα 0 πχ 7,7 απο 8 κχ 7.0 απο 7.0 ασβέστιο 430 απο 400 μαγνήσιο 1390 απο 1350 co2 55/λεπτο ------------------------- και ενα βιντεακι εν ώρα φαγητού! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-05-16 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα μέχρι στιγμής έχεις πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει κάποιος που ξεκινάει για πρώτη φορά στα αλάτια ....
Πραγματικά χωρίς κανένα λάθος και κανένα κρασαρισμα και με δύσκολα κοράλλια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα καλά σου λόγια... για την υπομονή που έχετε δειξει εως τωρα στον gab απέναντι μου με τις εκατοντάδες ερωτήσεις που εχω κάνει....... και το βασικότερο απο ολα για την αμέριστη υποστήριξη που μου έχετε δειξει εμπράκτως...... ------------------------- καλησπέρα παιδια!περιμενοντας το φωτιστικο............. ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-05-16 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα γύρισα νωρίς από δουλεία και περασα το λάστιχο του chiller αλλα και της αντλίας από τον τοίχο και τα έβγαλα μπαλκόνι οπου εκει θα φτιάξω ένα ντουλαπάκι οπου θα το βαλω μέσα!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάμε για θέμα υπόδειγμα....
αντί να δούμε και κανένα φωτιστικό καλό να αρχίσειςνα ββάζεις κοράλλια . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |