|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ αυτήν έχω. αλλά αν δεν κάτσω να την τεστάρω στο ενυδρείο δεν τη βάζω.
¶σε και έχω δει πολλούς να κλαίνε στην επιστροφή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε μην τη φοβάσαι. Το μενού είναι πανεύκολο. Βάζεις ώρα και μετά τα ταίσματα (μέχρι 4 τη μέρα) και αν θες να γυρίζει 1 ή 2 φορές ο μύλος της τροφής. Εγώ τη σέταρα σε 5 λεπτά. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι το άνοιγμα της τροφής. Πώς το ρυθμίζεις εύκολα; Γεμίζεις τροφή, βάζεις την ταίστρα σε ένα χαρτί και πατάς το κουμπί που γράφει EHEIM (σνακ) μέχρι να πέφτει η ποσότητα που θες. Εγώ την έχω βάλει από το πρωί και ταίζει σούπερ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα ειναι αρκετα ευκολο να την ρυθμισεις! και μην την φοβασε καθολου ,καλες μπαταριες να εχει μονο, γιατι εγω η μονη δυσλειτουργια που εχω παρατηρησει στην ταιστρα μου ,ειναι οταν ειναι οι μπαταριες στα τελιωματα ,για καποιο λογο να ταιζει ακανονιστα και σε αρκετα μεγαλες ποσοτητες..μια φορα το χω παθει αυτο, και ευτιχως ημουν εδω και την προλαβα.Αλλα ειδκα μια ακριβη ταιστρα πιστευω πως δεν υπαρχει καν αυτο το ενδεχομενο.
|
||||
|
||||
![]()
4 ταιστρες δουλεύω εδω και χρόνια οποτε λείπω αυτόματη αναπλήρωση, ψυξη θέρμανση stc 1000 και ποτε δεν ειχα θέμα... η ρύθμιση ειναι ετσι οπως σου ειπαν πρωτα την τεσταρω σε χαρτι μεχρι να δω την επιθυμητή ποσότητα φαγητου μετα την κρεμαω στο ενυδρείο!!!
Και ετσι την εχω και οταν ειμαι σπιτι και τα ψαρια μου ξερουν ποτε θα φανε και ειναι σταθερο και το πρόγραμμα φωτισμού και φαγητού... μονο οταν τους κανω γκουρμεδιες αλλαζει λιγο το πρόγραμμα.... Ψυχραιμία θελουν όλα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπές, φως και φυτεμένο ενυδρείο | ichigo | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 09-06-14 02:09 |
διακοπές.. | kelly__ | Διατροφή | 7 | 21-07-11 14:15 |
Διακοπές | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-12-08 17:52 |
Διακοπές. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-06-08 00:15 |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |